Glazen plaquette met eigen schilderij van Mea

Geplaatst op algemene Nieuwe begraafplaats in Rockanje

Kleurrijk en creatief. Door het verwerken van een eigen schilderij van Mea op een glazen plaquette ontstaat er een voor haar en nabestaanden een uniek en persoonlijk  grafmonument. 

Plaquette met schilderij
Het grafmonument van Mea bestaat uit twee glazen plaquettes. De achterste plaquette is gemaakt van kristal plus glas. Op de achterzijde is een foto van een eigen kleurrijk schilderij van Mea geprint. Door lichtdoorlatende folie te gebruiken schijnt er subtiel licht doorheen. De plaquette is verlijmd in de zerk van zwart graniet.

Staande naamplaquette 
De staande naamplaquette aan de voorkant is eveneens gemaakt van kristal plus glas en verlijmd in de zerk. De naam en datum zijn aan de achterzijde diep mat gestraald en groen gebrandschilderd. De kleur is afgestemd aan de hand van de kleur van het schilderij. 

Zerk van natuursteen
Op het graf is een zwart granieten zerk geplaatst. Iets uit het midden is een uitsparing vrij gehouden waarbij het grootste deel is opgevuld met roze bergkristal en is er een kleinere ruimte gehouden voor bloemen en planten. Door de betonnen fundering iets kleiner te houden, lijkt het alsof de zerk zweeft.

Bosch Glaskunst heeft het grafmonument na de realisatie geplaatst op een eigen graf op de algemene Nieuwe begraafplaats in Rockanje

De mogelijkheden voor een bijzonder en persoonlijk grafmonument zijn nagenoeg eindeloos.

Ontdek hier de mogelijkheden van onze grafmonumenten & grafstenen...

Brochure aanvragen

Stel uw vraag aan Bosch Glaskunst, wij helpen u graag

We begrijpen dat het soms lastig kan zijn om online de juiste keuze te maken. U bent daarom te allen tijde welkom in onze showroom & atelier in Zoetermeer. Stel hieronder uw vraag. Wij informeren u snel, vakkundig en vrijblijvend.

Indien u niet gebeld wenst te worden, vul dan hierboven een 0 in

U kunt per aanvraag 3 bestanden toevoegen