Glazen lessenaar in combinatie met natuursteen

Geplaatst op Begraafplaats Eikelenburg in Rijswijk

Dit grafmonument laat zien dat moderne techniek en materiaal heel goed te combineren is met klassieke details.

Lessenaar met kleurenfoto
Op de achterzijde van deze glazen lessenaar is een kleurenfoto geprint van een dorpsgezicht. De naam en datum zijn diep mat gezandstraald en wit gebrandschilderd. De glazen plaquette is dfoor middel van vier afstandhouders in een schuine hoek geplaatst. De achterplaat is gemaakt van wit dibond.

Natuurstenen omranding
Om het grafmonument is een omranding van Twilight geplaatst.Twilight is een roodbruine granietsoort. Binnen deze omranding is het grafmonument opgevuld met Rose Bahia, ook wel roze bergkristal genoemd. Rose Bahia is afkomstig uit brazilië.

Detail van brons
Een subtiel detail is de bronzen veer die rechtsonder door middel van twee bronzen pennetjes is gemonteerd op de natuurstenen rand.

Bosch Glaskunst heeft het grafmonument na realisatie geplaatst op een eigen graf, met glas, rvs en zwart graniet op de Begraafplaats Eikelenburg in Rijswijk.

De mogelijkheden voor een bijzonder en persoonlijk grafmonument zijn nagenoeg eindeloos.

Inspiratie en voorbeelden grafmonumenten

Stel uw vraag aan Bosch Glaskunst, wij helpen u graag

We begrijpen dat het soms lastig kan zijn om online de juiste keuze te maken. U bent daarom te allen tijde welkom in onze showroom & atelier in Zoetermeer. Stel hieronder uw vraag. Wij informeren u snel, vakkundig en vrijblijvend.

Indien u niet gebeld wenst te worden, vul dan hierboven een 0 in

U kunt per aanvraag 3 bestanden toevoegen