Glazen kindergrafmonument met zeepaardje en ster

Geplaatst op begraafplaats Meerbloemhof in Zoetermeer

Lief en zacht. Een ster van glas voor Ian met daarin een gezandstraald zeepaardje.

Matglas en blauw dibond
De staande plaquette van floatglas is in de vorm van een ster gesneden en geslepen. De ster is gemonteerd op twee op maat gemaakte afstandhouders van roestvast staal. Hierdoor ontstaat een zwevend effect. Achter de glazen ster is een donkerblauwe achterplaat van dibond geplaatst. 

Zeepaardje en sterretjes
In de ster is een zeepaardje gezandstraald en helder gehouden. De naam en datum zijn aan de achterzijde van het glas eerst diep mat gezandstraald en vervolgens wit gebrandschilderd. Door het transparante contour om de tekst wordt de leesbaarheid vergroot. Ook de ster heeft matte, witte en transparante contouren.

Glazen omranding met ster van azul
Het grafmonument is omrand met donkerblauw glas en opgevuld met een half edelsplit grindsoort, het grootste deel is opgevuld met wit bergkristal, de ster met azul macauba. Beide grindsoorten komen uit Brazilië. Het azul macauba is bij droog weer grijzig van kleur, bij nat en vochtig weer kleuren de stenen diep blauw. 

Bosch Glaskunst heeft het grafmonument na realisatie geplaatst op  een eigen graf op de Begraafplaats Meerbloemhof in Zoetermeer.

De mogelijkheden voor een bijzonder en persoonlijk grafmonument zijn nagenoeg eindeloos.
Ontdek hier de mogelijkheden van onze grafmonumenten & grafstenen...

Brochure aanvragen

Stel uw vraag aan Bosch Glaskunst, wij helpen u graag

We begrijpen dat het soms lastig kan zijn om online de juiste keuze te maken. U bent daarom te allen tijde welkom in onze showroom & atelier in Zoetermeer. Stel hieronder uw vraag. Wij informeren u snel, vakkundig en vrijblijvend.

Indien u niet gebeld wenst te worden, vul dan hierboven een 0 in

U kunt per aanvraag 3 bestanden toevoegen