Glazen kindergrafmonument met print van Tom met zijn hond

begraafplaats Eikenhof in Heemskerk

Kleurrijk en speels. Een plaquette met een stoere en vrolijke print van Tom met zijn hond, zijn naam in eigen handschrift en zijn tekeningen. 

Foto in kleur geprint op glazen plaquette
De staande plaquette bij dit grafmonument is gemaakt van floatglas en rondom gebrokkeld. Op de achterzijde is een grote fotoprint van Tom met zijn hond geplaatst. Zijn naam in eigen handschrift is eerst diep gezandstraald waarna deze lichtblauw gebrandschilderd is. Twee tekeningen van Tom zijn op de voorzijde subtiel gezandstraald. De dieptewerking wordt gecreëerd door de ene bewerking op de achterzijde van de glazen plaquette uit te voeren en de andere op de voorzijde. 

Lichtblauw geëmailleerde glazen omranding
Om het graf is een lichtblauw geëmailleerde glazen rand geplaatst met teksten aan boven en onderzijde. De data zijn aan de onderzijde van de glazen omranding eerst diep mat gezandstraald en daarna wit gebrandschilderd. De sterretjes, tekening en de tekst zijn aan de bovenzijde gezandstraald. Aan de voorzijde van het kindergraf is een afscheiding van dibond gemaakt in een golvende vorm en is opgevuld met wit bergkristal. Dit geeft het grafmonument een speels karakter en biedt de mogelijkheid het plantvak per seizoen met bloemen en planten aan te passen.

Rvs olielamp met reservoir
Tussen het witte bergkristal is een olielamp van roestvast staal (rvs) geplaatst. Het glas in deze lamp kan desgewenst ook gezandstraald worden met afbeeldingen of persoonlijke testen. Onder de lamp is een oliereservoir geplaatst met een inhoud van vijf liter die eenvoudig bij te vullen is. Met deze inhoud van het reservoir brandt er maandenlang een echt vlammetje op het graf.

Bosch Glaskunst heeft het grafmonument na realisatie geplaatst op een eigen graf op de begraafplaats Eikenhof in Heemskerk.

De mogelijkheden voor een bijzonder en persoonlijk grafmonument zijn nagenoeg eindeloos.

Inspiratie en voorbeelden

Voorbeelden kindergrafmonumenten

Stel uw vraag aan Bosch Glaskunst, wij helpen u graag

We begrijpen dat het soms lastig kan zijn om online de juiste keuze te maken. U bent daarom te allen tijde welkom in onze showroom & atelier in Zoetermeer. Stel hieronder uw vraag. Wij informeren u snel, vakkundig en vrijblijvend.

Indien u niet gebeld wenst te worden, vul dan hierboven een 0 in

U kunt per aanvraag 3 bestanden toevoegen