Kindergrafmonument in de vorm van een hart voor Danique

Geplaatst op Begraafplaats De Wanenk, Vaassen

 

Een liefdevol glazen hart met zachtroze tinten voor Danique met een 'eeuwig' brandend vlammetje op haar graf.

Kindergrafmonument van kristal plus glas

Het hart is gemaakt van kristal plus glas, waardoor haar naam en getekende hartje extra helder naar voren komen. De rand is gebrokkeld (ook wel geknabbeld genoemd). De onderzijde van de glazen omranding is zachtroze geëmailleerd. Ook de vaas op het graf is gecoat in een bijpassende roze kleur.

Foto, naam en hartje van Danique

De naam Danique is door haarzelf geschreven en het hartje heeft ze getekend. Onze ontwerpers hebben de door haar zelf geschreven naam en getekende hartje digitaal gemaakt. De tekst is op de voorzijde van het hart diep gezandstraald en vervolgens wit gebrandschilderd. Het hartje is aan de voorzijde gezandstraald. De grote foto is op de achterzijde van het hart geprint en voorzien van een licht doorlatende beschermfolie. Door het onder de foto transparant te houden lijkt het of de foto van het meisje zweeft. 

Olielamp op roze bergkristal

Het graf is opgevuld met roze edelsplit bergkristal (Bahia), waarop een olielamp is geplaatst. Deze lamp heeft een groot reservoir onder het grind, waardoor het vlammetje wekenlang en bij een juiste afstelling zelfs maanden brandt. De scheidingswand tussen het roze bergkristal en potgrond is gemaakt van dibond. 

Moderne technieken

Door moderne technieken en het ontwikkelen van nieuwe mogelijkheden veranderen grafmonumenten en grafstenen sterk. Bij Bosch Glaskunst zijn we continu bezig met technieken aanpassen en nieuwe te ontwikkelen. Juist bij het kindergrafmonument voor Danique is het verschil tussen de moderne en oude grafstenen goed te zien. Onze ontwerpers en kunstenaars adviseren u graag over de mogelijkheden. Bosch Glaskunst heeft het kindergrafmonument voor Danique na de realisatie geplaatst op een eigen graf op de Begraafplaats De Wanenk in Vaassen.

De mogelijkheden voor een bijzonder en persoonlijk grafmonument zijn nagenoeg eindeloos.

Stel uw vraag aan Bosch Glaskunst, wij helpen u graag

We begrijpen dat het soms lastig kan zijn om online de juiste keuze te maken. U bent daarom te allen tijde welkom in onze showroom & atelier in Zoetermeer. Stel hieronder uw vraag. Wij informeren u snel, vakkundig en vrijblijvend.

Indien u niet gebeld wenst te worden, vul dan hierboven een 0 in

U kunt per aanvraag 3 bestanden toevoegen