Glazen grafmonument in vorm van een hart voor Tessa

Begraafplaats R.K. Parochie H. Franciscus in Rijpwetering

Kleurrijk en persoonlijk. Een liefdevol glazen grafmonument in de vorm van een hart voor Tessa met een vrolijke portretfoto in kleur.

Glazen hart met gebrokkelde rand
De plaquette is in de vorm van een hart gemaakt waarvan de rand rondom grof gebrokkeld is. Aan de achterzijde is een grote portretfoto in kleur geprint. De teksten zijn gezandstraald en wit gebrandschilderd. De hartjes aan de linkerkant zijn deels gebrandschilderd en voor schaduwwerking deels alleen diep gezandstraald.

Naam in eigen handschrift
Op de voorzijde van het glazen hart is de naam in eigen handschrift diep gestraald en wit gebrandschilderd. Door het handschrift digitaal te bewerken kan ieder handschrift omgezet worden, waarna deze in het grafmonument gezandstraald kan worden. Dit kan bijvoorbeeld ook met kindertekeningen.

Omranding van zwart graniet
Rondom het grafmonument is een zwart granieten omranding geplaatst. Op de voorste bint is de tekst, waarbij het rode hartje extra opvalt, gestraald en wit gebrandschilderd. De omranding is opgevuld met Ardenner split grind, afkomstig uit de Belgische Ardennen. 

Bosch Glaskunst heeft het grafmonument na realisatie geplaatst op een eigen graf op de R.K. Parochie H. Franciscus in Rijpwetering..

De mogelijkheden voor een bijzonder en persoonlijk grafmonument zijn nagenoeg eindeloos.

Ontdek hier de mogelijkheden van grafmonumenten en grafstenen.

Stel uw vraag aan Bosch Glaskunst, wij helpen u graag

We begrijpen dat het soms lastig kan zijn om online de juiste keuze te maken. U bent daarom te allen tijde welkom in onze showroom & atelier in Zoetermeer. Stel hieronder uw vraag. Wij informeren u snel, vakkundig en vrijblijvend.

Indien u niet gebeld wenst te worden, vul dan hierboven een 0 in

U kunt per aanvraag 3 bestanden toevoegen