Glazen grafmonument met foto van Jan met gitaar

Geplaatst op begraafplaats Oud-Turnhout in België

Kleurrijk en muzikaal. Een prachtige kleurenfoto van Jan met gitaar, zijn favoriete instrument.

Twee staande glazen plaquettes
Dit grafmonument bestaat uit twee staande glazen plaquettes. De achterste is voorzien van een grote kleurenfoto van Jan met zijn favoriete gitaar. Op de voorste plaquette zijn de persoonlijke teksten door onze kunstenaar eerst diep gezandstraald en vervolgens wit gebrandschilderd.

Donkerblauwe glazen omranding
Rondom het grafmonument is een donkerblauwe glazen omranding van floatglas geplaatst die aan de onderzijde donkerblauw geëmailleerd is. De binnenkant van het graf is opgevuld met azul macauba edelsplit, afkomstig uit Brazilië. Het grafmonument is geheel verlijmd op een fundering van beton. 

Losse accenten van glas 
Een glazen vlinder en een ster van glas zijn de extra accessoires bij dit grafmonument. Beiden zijn in contour gesneden. De vlinder is in schaduwtinten gestraald, waardoor er extra diepte ontstaat. De ster is gemonteerd met behulp van twee op maat gemaakte roestvaststalen afstandhouders. De vlinder hangt aan de staande plaquette met een door ons zelf ontworpen bevestiging van roestvast staal.

Bosch Glaskunst heeft het grafmonument na realisatie geplaatst op een eigen graf, met glas, rvs en zwart graniet op de begraafplaats Oud-Turnhout in België.

De mogelijkheden voor een bijzonder en persoonlijk grafmonument zijn nagenoeg eindeloos.

Inspiratie en voorbeelden grafmonumenten

Stel uw vraag aan Bosch Glaskunst, wij helpen u graag

We begrijpen dat het soms lastig kan zijn om online de juiste keuze te maken. U bent daarom te allen tijde welkom in onze showroom & atelier in Zoetermeer. Stel hieronder uw vraag. Wij informeren u snel, vakkundig en vrijblijvend.

Indien u niet gebeld wenst te worden, vul dan hierboven een 0 in

U kunt per aanvraag 3 bestanden toevoegen