Glazen grafmonument voor Bob met dekplaat in waterstructuur

Oosterbegraafplaats in Alphen aan den Rijn

Natuurlijk en modern. Een glazen dekplaat met waterstructuur voor Bob, gecombineerd met een staande plaquette met portretfoto.

Staande naamplaquette met portretfoto
De staande naamplaquette, gemaakt van kristal plus glas, is in contour geslepen. De naam is diep gezandstraald en vervolgens wit gebrandschilderd. Onderin de plaquette is aan de achterzijde een zwart-witfoto geprint. 

Glazen dekplaat in waterstructuur
Over het grafmonument is een glazen zerk als dekplaat geplaatst op vier afstandhouders van roestvast staal (rvs). De glazen zerk is gestold op een bed van zand, waardoor het natuurlijke effect van stromend water ontstaat. Onder de glazen zerk is het geheel opgevuld met rivierkeien.

Lichtblauwe glazen omranding
Om het glazen grafmonument is een omranding van floatglas geplaatst. De glazen binten zijn aan de onderzijde lichtblauw geëmailleerd. Een golvende dibond strook zorgt voor een afscheiding tussen de rivierkeien en het plantvak waar per seizoen kleurrijke bloemen en planten in geplaatst kunnen worden. Midden in het plantvak staat een bijpassende moderne graflantaarn van roestvast staal waarin een kaars geplaatst kan worden. Door de juiste grootte van de lantaarn te kiezen, passen er kaarsen in die tot negen dagen kunnen branden. De meest gebruikte kaars voor een graflantaarn is een kaars die zes dagen brandt.

Bosch Glaskunst heeft het grafmonument voor Bob na realisatie geplaatst op een eigen graf op de Oosterbegraafplaats in Alphen aan den Rijn.

De mogelijkheden voor een bijzonder en persoonlijk grafmonument zijn nagenoeg eindeloos.

Grafmonumenten en grafstenen

voorbeelden en inspiratie

Stel uw vraag aan Bosch Glaskunst, wij helpen u graag

We begrijpen dat het soms lastig kan zijn om online de juiste keuze te maken. U bent daarom te allen tijde welkom in onze showroom & atelier in Zoetermeer. Stel hieronder uw vraag. Wij informeren u snel, vakkundig en vrijblijvend.

Indien u niet gebeld wenst te worden, vul dan hierboven een 0 in

U kunt per aanvraag 3 bestanden toevoegen