Glazen grafmonument in roze tinten voor Astrid

Algemene begraafplaats Zorgvliet, Medemblik

Kleurrijk en persoonlijk. Een glazen grafmonument in roze tinten met diverse foto's voor Astrid.

Glazen plaquette met fotoprint
Op de achterzijde van de glazen plaquette zijn meerdere foto’s geprint. Links onderin is een roze orchidee te zien. De teksten op de plaquette zijn niet gestraald maar net als de foto’s, geprint. De rechter bovenhoek van de plaquette is gebrokkeld. De andere delen zijn plat poly, oftewel strak geslepen.

Roze dibond omranding
Om het grafmonument is een roze omranding geplaatst van dibond. Dibond is een sterk materiaal dat bestaat uit twee lagen aluminium met een harde kern van kunststof. Deze omranding kan door ons in elke willekeurige kleur worden gespoten en is eenvoudig te vormen in glooiende randen of strakke vakken binnen het graf.

Betonnen fundering en wit grind
Het grafmonument is op een op maat gemaakte betonnen fundering geplaatst waar omheen de dibond omranding is geplaatst. Op deels zichtbare fundering kunnen persoonlijke accessoires worden geplaatst of bijvoorbeeld een graflantaarn of vaas van roestvast staal. De familie heeft zelf het witte grind aangeleverd. Bij Bosch Glaskunst is het altijd mogelijk van A tot Z mee te denken en te helpen bij het ontwerpen en plaatsen van een gedenkteken.

Bosch Glaskunst heeft het grafmonument na realisatie geplaatst op een eigen graf op de Algemene begraafplaats Zorgvliet in Medemblik.

De mogelijkheden voor een bijzonder en persoonlijk grafmonument zijn nagenoeg eindeloos.

Ontdek hier de mogelijkheden van grafmonumenten en grafstenen.

Stel uw vraag aan Bosch Glaskunst, wij helpen u graag

We begrijpen dat het soms lastig kan zijn om online de juiste keuze te maken. U bent daarom te allen tijde welkom in onze showroom & atelier in Zoetermeer. Stel hieronder uw vraag. Wij informeren u snel, vakkundig en vrijblijvend.

Indien u niet gebeld wenst te worden, vul dan hierboven een 0 in

U kunt per aanvraag 3 bestanden toevoegen