Glazen kindergrafmonument in roze met Woezel en Pip

Geplaatst op Begraafplaats IJsselhof in Gouda

Lief, helder met roze. Een schattig kindergrafmonument voor een meisje met een kleurenfoto van Vienna en haar favoriete hondenvriendjes Woezel en Pip.

Staande glazen plaquette op gebogen rvs afstandhouders
De staande glazen plaquette op het graf is rondom uitgesneden en geslepen in de vorm van Woezel en Pip. Deze zijn subtiel in contour gesneden. Door de hondjes niet in te kleuren is het grafmonument voor een meisje wat rustiger en komt het roze beter uit. Voor de helderheid is bij deze plaquette gekozen voor het gebruik van kristal plus glas.  Zowel Woezel en Pip als haar naam en data zijn diep gezandstraald en wit gebrandschilderd. Woezel en Pip rusten op een wolk.

Glazen zerk op rvs afstandhouders
Op dit kindergrafmonument is een glazen zerk geplaatst op rvs afstandhouders en zweeft als het ware boven het kindergrafje. De tekst en zelfs de vlinder is diep gezandstraald en wit gebrandschilderd. Onder deze glazen plaquette is een roze gecoate dibond plaat geplaatst. Linksonder op deze zerk is in een ballon een kleurenfoto van Vienna op de achterzijde van de glazen plaquette geprint. Deze foto is beschermd met een lichtdoorlatende beschermfolie.

Bosch Glaskunst heeft het grafmonument na realisatie geplaatst op een eigen graf op Begraafplaats IJsselhof in Gouda.

De mogelijkheden voor een bijzonder en persoonlijk grafmonument zijn nagenoeg eindeloos.

Kindergrafmonumenten meisjes

Stel uw vraag aan Bosch Glaskunst, wij helpen u graag

We begrijpen dat het soms lastig kan zijn om online de juiste keuze te maken. U bent daarom te allen tijde welkom in onze showroom & atelier in Zoetermeer. Stel hieronder uw vraag. Wij informeren u snel, vakkundig en vrijblijvend.

Indien u niet gebeld wenst te worden, vul dan hierboven een 0 in

U kunt per aanvraag 3 bestanden toevoegen