Glazen grafmonument in roze en wit met portretfoto van Lina

Geplaatst op begraafplaats Holy in Vlaardingen

Een lief en kleurrijk kindergrafmonument van glas met gebrandschilderde wit en roze tekst en een vrolijke portretfoto van Lina.

Matglazen plaquette met kleurenprint in hartvorm
Op de staande plaquette is een grote kleurrijke foto van Lina in hartvorm geprint. Rechtsboven in het hart is een tekst diep mat gestraald en wit gebrandschilderd. De glazen plaquette is aan de achterzijde gematteerd, waardoor de tekst goed leesbaar is. Om een extra accent te geven aan de tekst en de foto is er een transparant contour omheen gehouden.

Licht glazen omranding
Voor dit grafmonument is gekozen voor een lichte omranding. Dit geeft in combinatie met het witte en roze bergkristal een rustig beeld. De vakken met bergkristal zijn afgescheiden door middel van dibond. Dit is een stevig en buigzaam materiaal dat veelvuldig wordt gebruikt bij het plaatsen van grafmonumenten en gedenktekens. 

Bosch Glaskunst heeft het grafmonument na realisatie geplaatst op een eigen kindergraf voor meisjes op de Begraafplaats Holy in Vlaardingen

De mogelijkheden voor een bijzonder en persoonlijk grafmonument zijn nagenoeg eindeloos.

Ontdek hier de mogelijkheden van grafmonumenten en grafstenen.

Voorbeelden kindergrafmonumenten

Stel uw vraag aan Bosch Glaskunst, wij helpen u graag

We begrijpen dat het soms lastig kan zijn om online de juiste keuze te maken. U bent daarom te allen tijde welkom in onze showroom & atelier in Zoetermeer. Stel hieronder uw vraag. Wij informeren u snel, vakkundig en vrijblijvend.

Indien u niet gebeld wenst te worden, vul dan hierboven een 0 in

U kunt per aanvraag 3 bestanden toevoegen