Glazen grafmonument in oranje uitvoering

Geplaatst op Oosterbegraafplaats in Voorburg

Glazen grafmonument in oranje uitvoering Vrolijk en opvallend. Een grafmonument voor Alies uitgevoerd in haar lievelingskleur oranje, met een gezandstraalde beer op de plaquette.

Gebogen glazen plaquette met oranje en blauwe tekst
De in de oven gebogen staande plaquette van kristal plus glas, afmeting 85 x 60 x 1,9 cm (h x b x d) is gemaakt van kristal plus glas. Een van onze glaskunstenaars heeft de naam en data aan de achterzijde diep mat gezandstraald en vervolgens gebrandschilderd met de kleuren oranje en blauw. De beer linksonder is eveneens diep mat gezandstraald. De randen van de plaquette zijn strak (poli) geslepen. Met twee klemmen van roestvast staal (rvs) is de plaquette bevestigd op de dekplaat.

Oranje dekplaat van glas met uitsparing
De glazen dekplaat is geheel uitgevoerd in een oranje kleur (RAL 2008) waarbij een uitsparing is gemaakt dat als plantvak dient. Elk seizoen kunnen planten en bloemen worden aangepast. Op de dekplaat is er ruimte voor bijvoorbeeld vazen met bloemen, beelden en zoals op de foto te zien is een graflantaarn van roestvast staal (rvs).

Bosch Glaskunst heeft het grafmonument na realisatie geplaatst op een eigen graf op de Oosterbegraafplaats in Voorburg.

De mogelijkheden voor een bijzonder en persoonlijk grafmonument zijn nagenoeg eindeloos.

Voorbeelden en inspiratie

Brochure aanvragen

Stel uw vraag aan Bosch Glaskunst, wij helpen u graag

We begrijpen dat het soms lastig kan zijn om online de juiste keuze te maken. U bent daarom te allen tijde welkom in onze showroom & atelier in Zoetermeer. Stel hieronder uw vraag. Wij informeren u snel, vakkundig en vrijblijvend.

Indien u niet gebeld wenst te worden, vul dan hierboven een 0 in

U kunt per aanvraag 3 bestanden toevoegen