Glazen grafmonument met zwart-witfoto van echtpaar

Geplaatst op begraafplaats Noorthey, Leidschendam-Voorburg

Een liefdevol grafmonument met een rustige uitstraling voor een eeuwig verenigd echtpaar. 

Plaquette met zwart-witfoto
De staande plaquette is gemaakt van kristal plus glas. Hierdoor komt de zwart-witfoto, gemaakt op de trouwdag van het echtpaar, extra helder tot haar recht. De foto is aan de achterzijde aangebracht met een lichtdoorlatende laag. De plaquette is rondom poli geslepen.

Zandstralen en brandschilderen
Zowel de ambachtelijke techniek zandstralen als brandschilderen is gebruikt voor het maken van dit grafmonument. De hanger tussen de namen is mat gezandstraald. De namen en data zijn diep gezandstraald en vervolgens wit gebrandschilderd. 

Dibond met roze bergkristal
De omranding van dit grafmonument is gemaakt van dibond, een sterk buigzaam materiaal. Het graf is opgevuld met roze bergkristal. 

Na realisatie heeft Bosch Glaskunst het grafmonument geplaatst op een eigen graf op begraafplaats Noorthey te Leidschendam-Voorburg.

De mogelijkheden voor een bijzonder en persoonlijk grafmonument zijn nagenoeg eindeloos. Bosch Glaskunst helpt en begeleidt u van ontwerp tot plaatsing.

Voorbeelden en inspiratie

Brochure aanvragen

Stel uw vraag aan Bosch Glaskunst, wij helpen u graag

We begrijpen dat het soms lastig kan zijn om online de juiste keuze te maken. U bent daarom te allen tijde welkom in onze showroom & atelier in Zoetermeer. Stel hieronder uw vraag. Wij informeren u snel, vakkundig en vrijblijvend.

Indien u niet gebeld wenst te worden, vul dan hierboven een 0 in

U kunt per aanvraag 3 bestanden toevoegen