Grafmonument met glas, zwart graniet en portretfoto voor Jo

Geplaatst op de algemene begraafplaats Beukenhof in Schiedam

Strak en modern. Een fraaie combinatie van glas met zwart graniet en grote kleurrijke portretfoto van Jo.

Glazen plaquette met kleurenprint
Over de gehele achterzijde van de plaquette is een kleurrijke portretfoto van Jo geprint. In combinatie met de natuurlijke materialen glas en graniet vallen de kleuren extra goed op. De foto is voorzien van een lichtdoorlatende beschermlaag. Bovenaan is de datum diep gezandstraald en wit gebrandschilderd. Onderaan is de naam en persoonlijke tekst diep gezandstraald en vervolgens zwart gebrandschilderd.

Zwart graniet en wit bergkristal
Om het grafmonument van Jo is een zwart granieten omranding geplaatst. Voor het creëeren van een duidelijk contrast en een strakke en moderne uitstraling is de omranding opgevuld met wit bergkristal. De glazen plaquette is onder het bergkristal verlijmd in klemmen van roestvast staal (rvs). Het rvs dat Bosch Glaskunst gebruikt, is altijd van de kwaliteit 316.

Eigen invulling van kleurrijke bloemen en planten
Elk seizoen is anders. Niet alleen het gevoel maar ook de kleuren buiten. Aan de voorkant van dit grafmonument is ruimte gehouden voor het plaatsen van bloemen en planten. Hierdoor kunnen nabestaanden een wisselend beeld geven aan dit grafmonument met een eigen kleur en uitstraling. 

Bosch Glaskunst heeft het grafmonument na realisatie geplaatst op een eigen graf op de Algemene Begraafplaats Beukenhof in Schiedam

De mogelijkheden voor een bijzonder en persoonlijk grafmonument zijn nagenoeg eindeloos.

Ontdek hier de mogelijkheden van grafmonumenten en grafstenen.

Voorbeelden van grafmonumenten en grafstenen

Stel uw vraag aan Bosch Glaskunst, wij helpen u graag

We begrijpen dat het soms lastig kan zijn om online de juiste keuze te maken. U bent daarom te allen tijde welkom in onze showroom & atelier in Zoetermeer. Stel hieronder uw vraag. Wij informeren u snel, vakkundig en vrijblijvend.

Indien u niet gebeld wenst te worden, vul dan hierboven een 0 in

U kunt per aanvraag 3 bestanden toevoegen