Glazen grafmonument met zwart graniet en rvs voor Nils

Begraafplaats Mijnsheerenland

Modern en strak. Een stijlvol grafmonument voor Nils, gecombineerd met zwart graniet gezoet en roestvrij staal.

Twee glazen plaquettes
Dit grafmonument bestaat uit twee glazen plaquettes. De achterste plaquette is gemaakt van floatglas waarbij de achterzijde zwart is gemaakt. De matte letters op de voorste, eveneens van floatglas gemaakte plaquette zijn diep in het glas gestraald, oftewel naturel gestraald. Door de letters niet in te kleuren zijn ze subtieler zichtbaar dan dat ze wit gebrandschilderd zijn. De voorste plaquette is aan drie zijden poli geslepen en aan de linkerzijde grof gebrokkeld. Beide plaquettes zijn gemonteerd op de natuurstenen omranding door middel van op maat gemaakte klemmen van roestvast staal. 

Omranding van natuursteen
Glas laat zich goed combineren met natuursteen. Voor dit grafmonument is gekozen voor een matte zwart granieten omranding als tegenstelling tot het glanzende glas. De omranding is geplaatst op een fundering van beton en de binnenzijde is opgevuld met tuinaarde zodat, indien gewenst, elk seizoen nieuwe bloemen en planten kunnen worden geplaatst. Deze ruimte leent zich ook goed voor het plaatsen van accessoires zoals een graflantaarn.

Bosch Glaskunst heeft het grafmonument na realisatie geplaatst op een eigen graf op de begraafplaats Mijnsheerenland.

De mogelijkheden voor een bijzonder en persoonlijk grafmonument zijn nagenoeg eindeloos.

Mogelijkheden grafmonumenten

Inspiratie en voorbeelden

Stel uw vraag aan Bosch Glaskunst, wij helpen u graag

We begrijpen dat het soms lastig kan zijn om online de juiste keuze te maken. U bent daarom te allen tijde welkom in onze showroom & atelier in Zoetermeer. Stel hieronder uw vraag. Wij informeren u snel, vakkundig en vrijblijvend.

Indien u niet gebeld wenst te worden, vul dan hierboven een 0 in

U kunt per aanvraag 3 bestanden toevoegen