Glazen grafmonument met zonsondergang op gebogen plaquette

Geplaatst op Algemene begraafplaats Loo in Nistelrode

Rustgevend en creatief. Een mooi grafmonument voor Peter met zonsondergang en gezandstraalde en gebrandschilderde tatoeage.

Zonsondergang en tatoeage
Beide staande plaquettes van floatglas zijn gebogen gemaakt en rondom plat poly, oftewel plat geslepen. Op de achterste plaquette is een grote kleurenfoto van een zonsondergang geprint. Op de voorste plaquette zijn de naam en data diep gezandstraald en wit gebrandschilderd. Het figuur erboven is een deel van een tatoeage, deze is deels gebrandschilderd in combinatie met gezandstraalde details. 

Glazen omranding en schelpen
Om het glazen grafmonument is een antraciet glazen omranding geplaatst. De onderzijde van dit glas is antraciet geëmailleerd. De binnenkant is opgevuld met witte schelpen.

Lantaarn met oliereservoir
Aan de rechterzijde staat tussen de schelpen een graflantaarn van roestvast staal. Deze lantaarn is door Bosch Glaskunst zelf ontwikkeld. Onder het witte bergkristal is een oliereservoir geplaatst. Dit reservoir zorgt langdurig voor een echt vlammetje in de lantaarn. De tank heeft een inhoud van vijf liter waarmee de vlam minimaal drie weken continu brandt. Met een nauwkeurige instelling van het lont in combinatie met gebruik van juiste lampenolie kan de vlam zelfs twee tot drie maanden branden.

Bosch Glaskunst heeft het grafmonument na realisatie geplaatst op een eigen graf op de Algemene begraafplaats Loo in Nistelrode.

De mogelijkheden voor een bijzonder en persoonlijk grafmonument zijn nagenoeg eindeloos.
Ontdek hier de mogelijkheden van grafmonumenten

Brochure aanvragen

Stel uw vraag aan Bosch Glaskunst, wij helpen u graag

We begrijpen dat het soms lastig kan zijn om online de juiste keuze te maken. U bent daarom te allen tijde welkom in onze showroom & atelier in Zoetermeer. Stel hieronder uw vraag. Wij informeren u snel, vakkundig en vrijblijvend.

Indien u niet gebeld wenst te worden, vul dan hierboven een 0 in

U kunt per aanvraag 3 bestanden toevoegen