Glazen grafmonument met zonnestralen voor Anneke

Geplaatst op de begraafplaats Schollevaar in Capelle aan den IJssel

Opgewekt, licht en transparant: warme zonnestralen met mooie omschrijving van de persoon en hondenliefhebber Anneke.

Twee staande glazen plaquettes
Beide glazen plaquettes zijn in floatglas uitgevoerd. Op de achterste plaquette zijn zonnestralen gezandstraald in verschillende schaduwtinten. De woorden in de stralen zijn diep mat gezandstraald en om de leesbaarheid te vergroten met een transparant contour uitgevoerd. Subtiel linksonder in de hoek twee honden in een lijntekening gestraald. Op de voorste plaquette is de naam in eigen handschrift gezandstraald. Beide glazen plaquettes zijn geklemd in door Bosch Glaskunst zelf ontworpen klemmen van roestvast staal.

Zwevende zerk van natuursteen
Deze zerk is gemaakt uit licht labrador graniet en zwevend geplaatst op een kleiner onderstel van hetzelfde soort natuursteen. Speciaal is de kwart cirkel waar de zerk in geslepen is; zelfs het onderstel is daarop aangepast.

Bosch Glaskunst heeft het grafmonument na realisatie geplaatst op een eigen graf op de Begraafplaats Schollevaar in Capelle aan den IJssel

Glas en natuursteen

De mogelijkheden voor een bijzonder en persoonlijk grafmonument zijn nagenoeg eindeloos.

Inspiratie en ideeën

Grafmonumenten

Stel uw vraag aan Bosch Glaskunst, wij helpen u graag

We begrijpen dat het soms lastig kan zijn om online de juiste keuze te maken. U bent daarom te allen tijde welkom in onze showroom & atelier in Zoetermeer. Stel hieronder uw vraag. Wij informeren u snel, vakkundig en vrijblijvend.

Indien u niet gebeld wenst te worden, vul dan hierboven een 0 in

U kunt per aanvraag 3 bestanden toevoegen