Glazen grafmonument met zon, zee en strand

Geplaatst op algemene begraafplaats Papendrecht

Een liefdevol en natuurlijk grafmonument voor Anneke met een groot gebrandschilderd hart in combinatie met zon, zee en strand.

Fotoprint met zon, zee en strand
De achterste glazen plaquette is voorzien van een fotoprint met zon, zee en strand. Door het gebruik van kristal plus glas is de blauwe lucht en het witte strand bijzonder helder en fris van kleur. De randen van deze plaquette zijn plat poli geslepen, dat wil zeggen strak geslepen randen.

Naamplaquette met rood gebrandschilderd hart
De voorste plaquette is ook gemaakt van kristal plus glas. Naam en tekst zijn eerst diep gezandstraald en vervolgens wit gebrandschilderd. Zowel het rode hart als de zwarte lijnen zijn ook gezandstraald en gebrandschilderd. 

Blauw glazen omranding van kristal plus glas
Om het grafmonument is een donkerblauw geëmailleerde omranding van kristal plus glas geplaatst. De opvulling bestaat uit grove rivierkeien die tussen twee stroken van dibond in de vorm van een golf zijn gelegd. Links en rechts naast deze natuurlijke keien is een ruimte voor een plantvak gemaakt. In de voorste glazen strook van de omranding zijn data en een hartje diep gezandstraald en wit gebrandschilderd. Een strook rondom dit glazen grafmonument is opgevuld met schelpen die netjes bij elkaar worden gehouden door middel van een extra omranding van dibond.

Bosch Glaskunst heeft het grafmonument na realisatie geplaatst op eigen graf op de algemene begraafplaats Papendrecht.

De mogelijkheden voor een bijzonder en persoonlijk grafmonument zijn nagenoeg eindeloos.

Ontdek hier de mogelijkheden van grafmonumenten en grafstenen.

grafmonumenten van glas

Stel uw vraag aan Bosch Glaskunst, wij helpen u graag

We begrijpen dat het soms lastig kan zijn om online de juiste keuze te maken. U bent daarom te allen tijde welkom in onze showroom & atelier in Zoetermeer. Stel hieronder uw vraag. Wij informeren u snel, vakkundig en vrijblijvend.

Indien u niet gebeld wenst te worden, vul dan hierboven een 0 in

U kunt per aanvraag 3 bestanden toevoegen