Glazen grafmonument met zee, schelpen en helmgras voor Nel

Geplaatst op Begraafplaats Achter de Dorpskerk in Katwijk aan den Rijn

Zon, zee, schelpen en helmgras. Een natuurlijk en rustgevend grafmonument voor strandliefhebber Nel.

Foto van Katwijkse strand
Nel heeft voor haar overlijden samen met de glaskunstenaar de foto met het strand van Katwijk uitgezocht. De inkt is beschermd met een lichtdoorlatende folie. De tekst is op de achterste plaquette diep gezandstraald en zwart gebrandschilderd. De gebruikte glassoort voor deze plaquette is floatglas.

Plaquette van floatglas
Voor de plaquette met de fotoprint op glas is een plaquette geplaatst uit floatglas. De naam en data zijn eerst diep gezandstraald en vervolgens gebrandschilderd in een zwart-antraciet kleur

Ruw gestolde glazen omranding
Rondom het glazen grafmonument is een glazen omranding geplaatst. Deze omranding is zeer grof gestold in de oven. De structuur die dan ontstaat doet denken aan kabbelend water of strand waardoor het op een natuurlijke wijze aansluit bij de geprinte foto op de achterste glazen plaquette van het gedenkteken.

Schelpen en helmgras
De binnenzijde is geheel opgevuld met schelpen, in combinatie met het helmgras ook weer geheel aansluitend bij de duinen en het strand.

Herdenking
Nel in begraven in een oud familiegraf. Om eer aan de rest van de familie te doen is er een kleine glazen lessenaar geplaatst met de namen en data erin gezandstraald. Deze glazen plaquette is op vier afstandhouders van roestvast staal geplaatst in een op kleur gemaakte achterplaat en het geheel is geplaatst op een lessenaar.

Bosch Glaskunst heeft het grafmonument na realisatie geplaatst op een familiegraf op de Begraafplaats Achter de Dorpskerk in Katwijk aan den Rijn.

De mogelijkheden voor een bijzonder en persoonlijk grafmonument zijn nagenoeg eindeloos.
Ontdek hier de mogelijkheden van grafmonumenten

Brochure aanvragen

Stel uw vraag aan Bosch Glaskunst, wij helpen u graag

We begrijpen dat het soms lastig kan zijn om online de juiste keuze te maken. U bent daarom te allen tijde welkom in onze showroom & atelier in Zoetermeer. Stel hieronder uw vraag. Wij informeren u snel, vakkundig en vrijblijvend.

Indien u niet gebeld wenst te worden, vul dan hierboven een 0 in

U kunt per aanvraag 3 bestanden toevoegen