Glazen grafmonument met prints en fel gekleurd zand voor Henk

Geplaatst op begraafplaats Noorderveld in Nieuwegein

 

Dit persoonlijke grafmonument met mooie prints in full colour en zwart-wit gecombineerd met fel gekleurd grof zand geeft een kleurrijk beeld van Henk.

Combinatie full colour met zwart-wit print

Over de gehele achterste glazen plaquette is een natuurfoto met ondergaande zon in full colour geprint. Op de voorste glazen plaat zijn naam en data diep gezandstraald en wit gebrandschilderd. Bijzonder aan de tekst is dat Henks naam in zijn eigen handschrift is geplaatst. De zwart-wit foto van Henk is op een deel van de voorste plaquette geprint. De plaquettes zijn gemaakt van floatglas.

Gekleurde banen van grof zand

De gele, rode en paarse baan van grof zand geven het monument een kleurrijk beeld. De glooiende beweging van de banen komt ook terug in de vorm van het plantvak. De rand tussen het plantvak en het gekleurde zand is gemaakt van wit dibond. Dit materiaal is in vele kleuren verkrijgbaar. In het paarse zand hebben we een door Bosch Glaskunst ontworpen rvs vaas deels ondergronds geplaatst. Dat maakt het mogelijk om bloemen met lange stelen op het graf te plaatsen zonder dat het zicht naar de staande glazen plaquettes wordt ontnomen.

Omranding van zwart gepolijst graniet

Voor de omranding rondom het grafmonument is gekozen voor zwart gepolijst graniet, afkomstig uit India. Het zwarte graniet kan ook worden gezoet (matglans) en is vorstbestendig. Deze eigenschappen maken graniet uitermate geschikt voor grafmonumenten.

Bosch Glaskunst heeft het grafmonument na realisatie geplaatst op eigen graf op de begraafplaats Noorderveld in Nieuwegein.

De mogelijkheden voor een bijzonder en persoonlijk grafmonument zijn nagenoeg eindeloos.

Ontdek hier de mogelijkheden van grafmonumenten en grafstenen.

Voorbeelden glas en natuursteen

 

Stel uw vraag aan Bosch Glaskunst, wij helpen u graag

We begrijpen dat het soms lastig kan zijn om online de juiste keuze te maken. U bent daarom te allen tijde welkom in onze showroom & atelier in Zoetermeer. Stel hieronder uw vraag. Wij informeren u snel, vakkundig en vrijblijvend.

Indien u niet gebeld wenst te worden, vul dan hierboven een 0 in

U kunt per aanvraag 3 bestanden toevoegen