Glazen grafmonument met yin yang symbool

Geplaatst op gemeentelijke begraafplaats Alkmaar Westerweg

Creatief en spiritueel. Een persoonlijk glazen grafmonument voor Wil met yin yang symbool in mozaïekvorm van stukjes glas in blauwtinten.

Glazen plaquette met gekapte rand
De staande plaquette van dit bijzondere grafmonument is gemaakt van kristal plus glas. De bovenrand is gekapt en de zijkanten zijn poli (strak) geslepen. De naam en data zijn aan de achterzijde diep mat gezandstraald en vervolgens wit gebrandschilderd.

Yin yang symbool in mozaïekvorm
Het yin yang symbool is met stukjes glas in blauwtinten gemaakt. In het midden van de ogen zijn gaten gemaakt voor het montagemateriaal van roestvast staal (rvs).

Omranding van blauw glazen brokken
Voor dit grafmonument is gekozen voor bijpassende blauw glazen brokken, waardoor een bijzondere uitstraling ontstaat. De binnenzijde is opgevuld met aarde zodat per seizoen nieuwe planten en bloemen kunnen worden geplaatst.

Bosch Glaskunst heeft het grafmonument na realisatie geplaatst op een eigen graf op de gemeentelijke begraafplaats Alkmaar Westerweg

De mogelijkheden voor een bijzonder en persoonlijk grafmonument zijn nagenoeg eindeloos.

Inspiratie en voorbeelden

Stel uw vraag aan Bosch Glaskunst, wij helpen u graag

We begrijpen dat het soms lastig kan zijn om online de juiste keuze te maken. U bent daarom te allen tijde welkom in onze showroom & atelier in Zoetermeer. Stel hieronder uw vraag. Wij informeren u snel, vakkundig en vrijblijvend.

Indien u niet gebeld wenst te worden, vul dan hierboven een 0 in

U kunt per aanvraag 3 bestanden toevoegen