Glazen grafmonument met vlinders voor Whitney

Geplaatst op Begraafplaats en Crematorium Schollevaar Capelle aan den IJssel

Licht en zacht. Dat is wat dit glazen grafmonument voor Whitney uitstraalt.

Wit blijft wit
De omranding is gemaakt van kristalplus glas en aan de onderzijde wit geëmailleerd. Door het gebruik van het door Bosch Glaskunst zelf geselecteerde kristalplus glas is het wit ook echt wit en blijft het de komende jaren ook echt wit. De volledig in kleur geprinte foto contrasteert duidelijk en helder op het witte deel van de plaquette.

Zwevende vlinders
De witte vlinders zijn deels gebrandschilderd en deels uitsluitend gezandstraald. De achterste glasplaat is geheel mat gestraald en de vlinders zijn juist helder gelaten. De vlinders in de glazen zerk zijn mat gestraald, waardoor het lijkt alsof ze zweven boven het roze bergkristal. Door de combinatie met de transparante glasplaat ontstaat er een mooie en opvallende dieptewerking naar het groene gras. De tekst op de achterste glazen plaat is eerst gezandstraald en vervolgens wit gebrandschilderd. Een extra accent daarbij is het transparante contour om de tekst.

Roze bergkristal voor een zacht contrast
Roze bergkristal (Rose Bahia kwarts uit Brazilië) geef een lief en zacht contrast met het wit in het grafmonument. Door de heldere dekplaat, gemonteerd op zes roestvast stalen afstandhouders, is de roze kleur goed zichtbaar. 

Lichtgrijze rvs accessoires
De kleur van rvs lichtgrijs combineert goed bij de witte kleur van de rest van het monument. De lamp en vazen vallen daardoor niet te veel op.

Bosch Glaskunst heeft het grafmonument na realisatie geplaatst op eigen graf op de Begraafplaats en Crematorium Schollevaar in Capelle aan den IJssel.

De mogelijkheden voor een bijzonder en persoonlijk grafmonument zijn nagenoeg eindeloos.

Ontdek hier de mogelijkheden van grafmonumenten en grafstenen.

Grafmonumenten met glas

Stel uw vraag aan Bosch Glaskunst, wij helpen u graag

We begrijpen dat het soms lastig kan zijn om online de juiste keuze te maken. U bent daarom te allen tijde welkom in onze showroom & atelier in Zoetermeer. Stel hieronder uw vraag. Wij informeren u snel, vakkundig en vrijblijvend.

Indien u niet gebeld wenst te worden, vul dan hierboven een 0 in

U kunt per aanvraag 3 bestanden toevoegen