Glazen grafmonument met gebogen plaquettes en zwarte zerk

Geplaatst op gemeentelijke begraafplaats Terneuzen. Zeeland

Modern, persoonlijk en natuurlijk. Een bijzonder glazen grafmonument met een prachtig Alpenlandschap en een gezandstraalde roos voor Tini.

Staande glazen gebogen plaquettes
Het glazen grafmonument bestaat uit twee gebogen glazen plaquettes, beiden licht gebogen met de bolle zijde naar voren. De achterste plaquette is voorzien van een grote fotoprint van Tini's favoriete omgeving: een prachtig Alpenlandschap met een wit kerkje in het midden. In de voorste gebogen plaquette is de naam, datum en de persoonlijke afscheidsgroet van Tini eerst diep gezandstraald en vervolgens wit gebrandschilderd. De roos rechtsonder is licht gezandstraald.

Zwarte zerk met rvs
Het glazen grafmonument is geplaatst op een zerk van zwart graniet, gecombineerd met details van roestvast staal (rvs). De vaas voor de bloemen is zodanig in het graniet gevreesd dat deze voor meer dan de helft in de zerk verdwijnt. De twee glazen plaquettes zijn op de granieten zerk bevestigd met rvs klemmen. Door de fundering van beton iets kleiner te houden dan de dekplaat lijkt het alsof de zerk zweeft.

Bosch Glaskunst heeft het grafmonument na realisatie geplaatst op een eigen graf op  gemeentelijke begraafplaats Terneuzen, Zeeland

De mogelijkheden voor een bijzonder en persoonlijk grafmonument zijn nagenoeg eindeloos.

Voorbeelden en inspiratie

Brochure aanvragen

Stel uw vraag aan Bosch Glaskunst, wij helpen u graag

We begrijpen dat het soms lastig kan zijn om online de juiste keuze te maken. U bent daarom te allen tijde welkom in onze showroom & atelier in Zoetermeer. Stel hieronder uw vraag. Wij informeren u snel, vakkundig en vrijblijvend.

Indien u niet gebeld wenst te worden, vul dan hierboven een 0 in

U kunt per aanvraag 3 bestanden toevoegen