Glazen grafmonument met tekening van Ben op zijn quad

Geplaatst op kerkhof Grimbergen centrum in België

Persoonlijk en stoer. Een in mattinten gezandstraalde tekening van Ben op zijn quad gecombineerd met zijn portretfoto in kleur.

Twee staande glazen plaquettes
Dit grafmonument bestaat uit twee staande glazen plaquettes. De achterste is door een van onze kunstenaars geheel bewerkt met een gezandstraalde tekening in mattinten van Ben op zijn quad. Door het gebruik van kristal plus glas ontstaat de licht witte tint. Aan de achterzijde van de voorste plaquette is een portretfoto in kleur geprint. De naam is eerst diep gezandstraald en zwart gebrandschilderd. 

Omranding van zwart graniet gezoet
Om het glazen grafmonument is een omranding van zwart graniet gezoet geplaatst. De binnenzijde van het grafmonument is geheel opgevuld met wit bergkristal.

Bosch Glaskunst heeft het grafmonument na realisatie geplaatst op een eigen graf op kerkhof Grimbergen centrum in België

De mogelijkheden voor een bijzonder en persoonlijk grafmonument zijn nagenoeg eindeloos.

Inspiratie en voorbeelden grafmonumenten

Stel uw vraag aan Bosch Glaskunst, wij helpen u graag

We begrijpen dat het soms lastig kan zijn om online de juiste keuze te maken. U bent daarom te allen tijde welkom in onze showroom & atelier in Zoetermeer. Stel hieronder uw vraag. Wij informeren u snel, vakkundig en vrijblijvend.

Indien u niet gebeld wenst te worden, vul dan hierboven een 0 in

U kunt per aanvraag 3 bestanden toevoegen