Glazen grafmonument met strandfoto en schelpen

Geplaatst op Begraafplaats Iepenhof in Delft

Natuurlijk en rustgevend. Een mooie foto met ondergaande zon met Ria wandelend met haar hond langs de vloedlijn.

Twee staande glazen plaquettes
Dit grafmonument bestaat uit twee staande glazen in contour geslepen plaquettes, beide contouren gespiegeld van elkaar. De achterste plaquette is helder glas met op de achterzijde een foto geprint van het strand met ondergaande zon. De voorste plaquette is aan de achterzijde geheel gematteerd, nadat de portretfoto aan de achterzijde van de plaquette is geprint en de naam en data zijn gebrandschilderd. 

Donkerblauwe omranding
De omranding van floatglas is aan de onderzijde donkerblauw geëmailleerd. Door de bovenzijde te zandstralen krijgt de omranding een matte uitstraling. De persoonlijke tekst is helder gehouden, waardoor er een mooi en duidelijk contrast ontstaat. De omranding is geplaatst op een op maat gemaakte fundering van beton. 

Opvulling van schelpen en zand
Een deel van dit grafmonument is opgevuld met schelpen. Deze dikke en zware schelpen zijn beige- tot roodkleurig en afkomstig uit Afrika. Om de combinatie tussen zon, zee en strand compleet te maken, is er aan de voorzijde zand in plaats van aarde in het plantvak geplaatst. Het blauw van de omranding fungeert als het zeewater. 

Bosch Glaskunst heeft het grafmonument na realisatie geplaatst op een eigen graf, met glas, rvs en zwart graniet op de Begraafplaats Iepenhof in Delft.

De mogelijkheden voor een bijzonder en persoonlijk grafmonument zijn nagenoeg eindeloos.

Inspiratie en voorbeelden grafmonumenten

Stel uw vraag aan Bosch Glaskunst, wij helpen u graag

We begrijpen dat het soms lastig kan zijn om online de juiste keuze te maken. U bent daarom te allen tijde welkom in onze showroom & atelier in Zoetermeer. Stel hieronder uw vraag. Wij informeren u snel, vakkundig en vrijblijvend.

Indien u niet gebeld wenst te worden, vul dan hierboven een 0 in

U kunt per aanvraag 3 bestanden toevoegen