Strand en kabbelend water voor Marjan

Geplaatst op Algemene Begraafplaats Zeist

Rustgevend, transparant en natuurlijk. Een bijzondere dekplaat met 'kabbelend water' voor Marjan.

Staande plaquette met foto
De staande glazen plaquette op dit grafmonument is gemaakt uit 19 mm floatglas. De naam in eigen handschrift en datum zijn diep in het glas gezandstraald en vervolgens wit gebrandschilderd. Aan de onderzijde van de plaquette is een foto geprint waarop duinen, strand en zee goed te zien is. De bovenzijde van de glazen plaquette is geslepen in een golvende beweging

Golvende dekplaat
Over het grafmonument is een glazen dekplaat of zerk geplaatst op vier afstandhouders van roestvast staal. De glazen zerk is in de oven op hoge temperatuur gesmolten op een bed van zand. Door in het zand glooiingen aan te brengen, smelt het glas als het ware in het zand en krijgt het de uitstraling van kabbelend water dat mooi aansluit bij zee- en strand. Ook voor de dekplaat is gekozen voor gebruik van floatglas vanwege de natuurlijke groene uitstraling.

Omranding blauw glas
Om het grafmonument is een omranding van lichtblauw geëmailleerd floatglas geplaatst. Binnen deze glazen omranding is, als aansluiting met het kabbelende water en duinen, geheel opgevuld met schelpen. Aan de voorkant is een plantvak gemaakt met heide; natuurlijk naar eigen wens in kleur of per seizoen aan te passen.

Bosch Glaskunst heeft het grafmonument na realisatie geplaatst op een eigen graf op de Algemene begraafplaasts Zeist

De mogelijkheden voor een bijzonder en persoonlijk grafmonument zijn nagenoeg eindeloos.

Ontdek de mogelijkheden

Inspiratie en voorbeelden

Stel uw vraag aan Bosch Glaskunst, wij helpen u graag

We begrijpen dat het soms lastig kan zijn om online de juiste keuze te maken. U bent daarom te allen tijde welkom in onze showroom & atelier in Zoetermeer. Stel hieronder uw vraag. Wij informeren u snel, vakkundig en vrijblijvend.

Indien u niet gebeld wenst te worden, vul dan hierboven een 0 in

U kunt per aanvraag 3 bestanden toevoegen