Glazen grafmonument met strand en schelpen

Geplaatst op Algemene Begraafplaats Oud-Beijerland

Energiek, vrolijk en cool. Een glazen grafmonument met schelpen, strand en levenslustige foto van Desmond.

Twee glazen plaquettes met kleurrijke foto
Op de achterste plaquette met gezandstraalde tekst is een foto geprint met Desmond op het strand. Op de voorste plaquette zijn de teksten diep gezandstraald en wit gebrandschilderd. Door de twee plaquettes voor elkaar te plaatsen creëren we diepte in het grafmonument. Zodra de zon schijnt, weerkaatsen de teksten op meerdere plekken. De zon speelt als het ware met het monument het geeft het elke keer een andere uitstraling.

Groen gemêleerd natuursteen
De omranding is gemaakt van groen gemêleerd natuursteen. De randen zijn grof gebrokkeld. Een groot deel van het grafmonument is opgevuld met tuinaarde. Beiden staande plaquettes zijn geplaatst in schelpen.

Verzonken rvs vaas
Linksvoor op het grafmonument staat een verzonken vaas van roestvast staal voor bloemen. Deze vaas is ontworpen en gemaakt door Bosch Glaskunst. De hoogte van de vaas kan variëren tot een maximale hoogte van 250 mm

Bosch Glaskunst heeft het grafmonument na realisatie geplaatst op een eigen graf op de Algemene begraafplaats Oud-Beijerland

De mogelijkheden voor een bijzonder en persoonlijk grafmonument zijn nagenoeg eindeloos.

Ontdek hier de mogelijkheden van grafmonumenten en grafstenen.

Voorbeelden van grafmonumenten en grafstenen

Stel uw vraag aan Bosch Glaskunst, wij helpen u graag

We begrijpen dat het soms lastig kan zijn om online de juiste keuze te maken. U bent daarom te allen tijde welkom in onze showroom & atelier in Zoetermeer. Stel hieronder uw vraag. Wij informeren u snel, vakkundig en vrijblijvend.

Indien u niet gebeld wenst te worden, vul dan hierboven een 0 in

U kunt per aanvraag 3 bestanden toevoegen