Glazen grafmonument met ruwe kei voor Wim

Geplaatst op Begraafplaats Meerbloemhof in Zoetermeer

Natuurlijk en modern. Een bijzondere combinatie in groentinten van een ruwe kei met glazen plaquette in hetzelfde contour gesneden voor Wim.

Ruwe groene kei met glazen plaquette
Op de achterzijde van dit grafmonument is een ruwe kei geplaatst. Deze Sasso Verde gespleten kei is afkomstig uit Griekenland.  Sasso Verde kein heeft een natuurlijke groene uitstraling. Voor de kei is een glazen plaquette geplaatst in hetzelfde contour gesneden als de kei met een rondom gebrokkelde rand. 

Groen glazen omranding
Om het gehele grafmonument is een groen geëmailleerde glazen omranding geplaatst. De teksten in de omranding zijn aan de onderzijde diep gezandstraald en wit gebrandschilderd. Het vak waar de staande glazen plaquette in is geplaatst, is opgevuld met groen bergkristal (Aventurijn uit Brazilië).

Lantaarn op het plantvak
Voor dit grafmonument is gekozen voor een groot plantvak in het midden met daarop geplaatst een door Bosch Glaskunst ontworpen en vervaardigde lantaarn van roestvast staal (rvs). In deze lantaarn kan een zevendagenkaars  branden. Het is eventueel ook mogelijk om deze lantaarn aan te sluiten op een oliereservoir waarmee de brandtijd wordt verlengd tot ongeveer drie maanden. Het plantvak biedt voldoende ruimte voor het plaatsen van bloemen en planten die per seizoen kunnen wisselen.  

Bosch Glaskunst heeft het grafmonument na realisatie geplaatst op een eigen graf op de Begraafplaats Meerbloemhof in Zoetermeer

De mogelijkheden voor een bijzonder en persoonlijk grafmonument zijn nagenoeg eindeloos.
Ontdek hier de mogelijkheden van grafmonumenten

Brochure aanvragen

Stel uw vraag aan Bosch Glaskunst, wij helpen u graag

We begrijpen dat het soms lastig kan zijn om online de juiste keuze te maken. U bent daarom te allen tijde welkom in onze showroom & atelier in Zoetermeer. Stel hieronder uw vraag. Wij informeren u snel, vakkundig en vrijblijvend.

Indien u niet gebeld wenst te worden, vul dan hierboven een 0 in

U kunt per aanvraag 3 bestanden toevoegen