Glazen grafmonument met ruwe kei en zwart graniet

Geplaatst op de algemene begraafplaats De Lier (Westland)

Rustig en modern. Een bijzondere combinatie van glas en verschillende soorten natuursteen in blauwtinten voor Koen.

Blauw glazen plaquette met witte tekst
De blauw glazen staande plaquette is aan de achterzijde blauw geëmailleerd. De persoonlijke tekst is eerst diep gezandstraald en vervolgens wit gebrandschilderd. Het blauwe glas in combinatie met de verschillende soorten natuursteen geeft een bijzondere en rustige uitstraling.

Ruwe kei van Azul Macauba met rvs
Op het grafmonument is een kei geplaatst van het typische blauwe Azul Macauba graniet. De voorzijde is gepolijst en de zijkanten zijn grof gebrokkeld. Azul Macauba is een blauwe kwartsiet granietsoort, afkomstig uit Brazilie. Op deze blauw kei is de naam van Koen in letters van roestvast staal (rvs) uitgevoerd. 

Grove omranding van mat zwart graniet
Om dit grafmonument is een mat zwarte omranding geplaatst van zwart graniet. De matte uitstraling ontstaat door het zwart graniet niet te polijsten maar te zoeten. De bovenzijde is gezoet en de zijkanten van de natuurstenen omranding zijn grof gebrokkeld. De omranding is deels opgevuld met Azul brokken. Door in het grafmonument een met de hand gemaakte vorm van zwart graniet te plaatsen, ontstaat er een gedeelte aan de voorzijde waar kleurrijke bloemen en planten geplaatst kunnen worden. Hierdoor kan elk seizoen een wisselend beeld gegeven worden aan dit grafmonument met een eigen kleur en uitstraling. 

Bosch Glaskunst heeft het grafmonument na realisatie geplaatst op een eigen graf op de Algemene begraafplaats De Lier (Westland).

De mogelijkheden voor een bijzonder en persoonlijk grafmonument zijn nagenoeg eindeloos.

Ontdek hier de mogelijkheden van grafmonumenten en grafstenen.

Voorbeelden van grafmonumenten en grafstenen

Stel uw vraag aan Bosch Glaskunst, wij helpen u graag

We begrijpen dat het soms lastig kan zijn om online de juiste keuze te maken. U bent daarom te allen tijde welkom in onze showroom & atelier in Zoetermeer. Stel hieronder uw vraag. Wij informeren u snel, vakkundig en vrijblijvend.

Indien u niet gebeld wenst te worden, vul dan hierboven een 0 in

U kunt per aanvraag 3 bestanden toevoegen