Glazen grafmonument met rvs omranding en fotocollage

Begraafplaats Kleine Kerk in Voorhout

Modern en persoonlijk. Een grafmonument van blauw fuse glas met rvs omranding voorzien van fotocollage en karakteromschrijving van Stan.

Staande blauw glazen fuse plaquette
De staande plaquette is gemaakt van fuse glas. Fusen is het versmelten van verschillende dunne lagen glas in de oven. Door dit glas op een hoge temperatuur te versmelten, ontstaan er subtiele luchtbellen in het glas. De handgeschreven naam en de teksten zijn aan de voorzijde gezandstraald en vervolgens wit gebrandschilderd.

Glazen lessenaar met fotocollage
Aan de voorkant van het grafmonument is een glazen lessenaar geplaatst met diverse zwart-witfoto's van Stan. De foto's zijn aan de achterzijde van de glazen plaquette geprint.

Roestvrijstalen (rvs) omranding met rivierkeien
Om het glazen grafmonument is een omranding van roestvrij staal (rvs) geplaatst. Aan de voorzijde in de omranding is de geboorte- en overlijdensdatum uit het rvs gesneden. De binnenzijde is opgevuld met rivierkeitjes.

Bosch Glaskunst heeft het grafmonument na realisatie geplaatst op een eigen graf op de Begraafplaats Kleine Kerk in Voorhout.

De mogelijkheden voor een bijzonder en persoonlijk grafmonument zijn nagenoeg eindeloos.

Mogelijkheden van grafmonumenten en grafstenen.

Inspiratie en voorbeelden

Stel uw vraag aan Bosch Glaskunst, wij helpen u graag

We begrijpen dat het soms lastig kan zijn om online de juiste keuze te maken. U bent daarom te allen tijde welkom in onze showroom & atelier in Zoetermeer. Stel hieronder uw vraag. Wij informeren u snel, vakkundig en vrijblijvend.

Indien u niet gebeld wenst te worden, vul dan hierboven een 0 in

U kunt per aanvraag 3 bestanden toevoegen