Glazen grafmonument met portretfoto en rvs omranding

Geplaatst op begraafplaats Meerbloemhof in Zoetermeer

Modern en stijlvol. Een mooie portretfoto van Greet omgeven door bloemen verwerkt op een glazen plaquette met een strakke omranding van roestvast staal.

Glazen deels gematteerde plaquette 
De achterste glazen plaquette van kristal plus glas is deels gematteerd. De kleurenfoto is aan de achterzijde geprint en voorzien van een beschermende lichtdoorlatende folie. De tekst is gezandstraald met een transparant contour en vervolgens wit gebrandschilderd. Aan de voorzijde staat een naamplaquette van kristal plus glas. Ook hierop zijn naam en data gezandstraald en wit gebrandschilderd. 

Omranding van rvs met bergkristal en plantvak
De omranding is gemaakt van 316 rvs geborsteld staal. Het grafmonument is deels opgevuld met wit bergkristal en de voorzijde is voorzien van een plantvak. Aan de voorzijde van het grafmonument is een ruimte opengehouden voor bloemen en planten. Hierdoor kan per seizoen de kleurstelling en daarmee de uitstraling van het grafmonument wisselen. 

Bosch Glaskunst heeft het grafmonument na realisatie geplaatst op een eigen graf op de begraafplaats Meerbloemhof in Zoetermeer.

De mogelijkheden voor een bijzonder en persoonlijk grafmonument zijn nagenoeg eindeloos.

Voorbeelden en inspiratie

Brochure aanvragen

Stel uw vraag aan Bosch Glaskunst, wij helpen u graag

We begrijpen dat het soms lastig kan zijn om online de juiste keuze te maken. U bent daarom te allen tijde welkom in onze showroom & atelier in Zoetermeer. Stel hieronder uw vraag. Wij informeren u snel, vakkundig en vrijblijvend.

Indien u niet gebeld wenst te worden, vul dan hierboven een 0 in

U kunt per aanvraag 3 bestanden toevoegen