Glazen grafmonument met portretfoto en kindertekening

Geplaatst op algemene begraafplaats Maasdijk
 

Kleurrijk en persoonlijk. Een glazen plaquette met prachtige kleurenprint van Cindy en een tekening van haar kinderen. 

Glazen plaquette met portretfoto
De staande plaquette is rondom plat poly, oftewel met een strakke gladde rand geslepen. Op de achterzijde van de plaquette is in kleur een portretfoto van Cindy geprint met als achtergrond de zee en blauwe lucht. Er overheen is ter bescherming een lichtdoorlatende folie geplaatst. De uit kristal plus gemaakte plaquette is gemonteerd met twee klemmen van roestvast staal (rvs) op de zerk van zwart graniet.

Naamplaat van cortenstaal
Voor de glazen plaquette is een naamplaat van cortenstaal geplaatst. De sterkte van cortenstaal is te vergelijken met roestvast staal (rvs) maar heeft in tegenstelling tot rvs juist de bruine natuurlijke roestkleur. De naam en data van Cindy zijn uit het cortenstaal gesneden. Een apart effect wordt gecreëerd doordat de foto door de letters heen zichtbaar blijft.

Dekplaat van zwart graniet en glazen plaatje met kindertekening
De dekplaat van zwart graniet is bevestigd op een fundering van beton. Door de fundering kleiner te houden lijkt de zerk te zweven boven het graf. Rechtsvoor op de dekplaat is een glazen plaquette geplaatst met handen en tekeningen van de kinderen voor mamma. De plaquette is gemonteerd met vier op maat gemaakt afstandhouders van rvs.

Bosch Glaskunst heeft het grafmonument na realisatie geplaatst op een eigen graf op de algemene begraafplaats Maasdijk

De mogelijkheden voor een bijzonder en persoonlijk grafmonument zijn nagenoeg eindeloos.

Ontdek hier de mogelijkheden van grafmonumenten en grafstenen.

Voorbeelden van grafmonumenten en grafstenen

Stel uw vraag aan Bosch Glaskunst, wij helpen u graag

We begrijpen dat het soms lastig kan zijn om online de juiste keuze te maken. U bent daarom te allen tijde welkom in onze showroom & atelier in Zoetermeer. Stel hieronder uw vraag. Wij informeren u snel, vakkundig en vrijblijvend.

Indien u niet gebeld wenst te worden, vul dan hierboven een 0 in

U kunt per aanvraag 3 bestanden toevoegen