Glazen grafmonument met pilaar van versteend hout

geplaatst op begraafplaats Laarmanshoek in Ommen

Rustgevend en natuurlijk. Een glazen plaquette met ondergaande zon gecombineerd met een pilaar van versteend hout voor Herman. 

Glazen plaquette met ondergaande zon
De onderzijde van de plaquette is door een van onze kunstenaars voorzien van een gezandstraalde ondergaande zon in verschillende mattinten. De naam, data en persoonlijke teksten zijn op de achterzijde van de plaquette diep gezandstraald en in een antracieten kleur gebrandschilderd. De foto van Herman is op aan de achterkant geprint en beschermd met een lichtdoorlatende folie. De gebruikte glassoort is floatglas.

Pilaar van versteend hout
Aan de achterzijde van het grafmonument is een pilaar van versteend hout geplaatst. Versteend hout is een fossiel waarin alle organische materialen zijn vervangen door mineralen. Meer informatie over versteend hout.

Omranding van cortenstaal
Om dit natuurlijke grafmonument is een omranding geplaatst van cortenstaal. Cortenstaal roest snel en egaal waarna het proces op natuurlijke wijze stopt. Hierdoor ontstaat er een natuurlijke bruin/oranje kleur. Voor de opvulling van het grafmonument zijn rivierkeitjes gebruikt.

Bosch Glaskunst heeft het grafmonument na de realisatie geplaatst op een eigen graf op begraafplaats Laarmanshoek in Ommen.

De mogelijkheden voor een bijzonder en persoonlijk grafmonument zijn nagenoeg eindeloos.

Ontdek hier de mogelijkheden van onze grafmonumenten & grafstenen...

Brochure aanvragen

Stel uw vraag aan Bosch Glaskunst, wij helpen u graag

We begrijpen dat het soms lastig kan zijn om online de juiste keuze te maken. U bent daarom te allen tijde welkom in onze showroom & atelier in Zoetermeer. Stel hieronder uw vraag. Wij informeren u snel, vakkundig en vrijblijvend.

Indien u niet gebeld wenst te worden, vul dan hierboven een 0 in

U kunt per aanvraag 3 bestanden toevoegen