Glazen grafmonument met paarse viooltjes voor Ina

Geplaatst op de algemene begraafplaats Beukenhof in Schiedam

Een bloem- en kleurrijk monument voor Ina. De combinatie van paarse viooltjes, een klein roodborstje en de blauwe omranding geeft een frisse uitstraling.

Fotoprint met paarse viooltjes
Op de achterste plaquette is over de gehele glasplaat een foto geprint met details van paarse viooltjes. Door het gebruik van kristal plus glas komt de paarse kleur mooi en helder uit. Tussen de bloemblaadjes is een portretfoto van Ina geprint.

Naamplaquette met roodborstje
De voorste plaquette is ook gemaakt van kristal plus glas. Naam en data zijn eerst diep gezandstraald en wit gebrandschilderd. Subtiel op de voorste plaquette is een roodborstje door een van onze kunstenaars gebrandschilderd. Elk detail bij dit roodborstje is met de hand aangebracht en vervolgens op hoge temperatuur in de oven gebrand.

Blauwe glazen omranding van kristal plus glas
Om het grafmonument is een donkerblauw geëmailleerde omranding van kristal plus glas geplaatst. De opvulling tussen de blauwe glazen stroken is Azul edelsplit met een afscheiding van dibond. De voorzijde van dit grafmonument is opgevuld met potgrond, zodat er planten en bloemen geplaatst kunnen worden voor extra kleur. De vaas en de lantaarn zijn beiden gemaakt van bijpassend roestvast staal. Onder de lantaarn is een olieresevoir gemonteerd waarmee de lamp wekenlang kan branden en er altijd een vlammetje waakt.

Bosch Glaskunst heeft het grafmonument na realisatie geplaatst op een eigen graf op de Algemene Begraafplaats Beukenhof in Schiedam

De mogelijkheden voor een bijzonder en persoonlijk grafmonument zijn nagenoeg eindeloos.

Ontdek hier de mogelijkheden van grafmonumenten en grafstenen.

Voorbeelden van grafmonumenten en grafstenen

Stel uw vraag aan Bosch Glaskunst, wij helpen u graag

We begrijpen dat het soms lastig kan zijn om online de juiste keuze te maken. U bent daarom te allen tijde welkom in onze showroom & atelier in Zoetermeer. Stel hieronder uw vraag. Wij informeren u snel, vakkundig en vrijblijvend.

Indien u niet gebeld wenst te worden, vul dan hierboven een 0 in

U kunt per aanvraag 3 bestanden toevoegen