Glazen grafmonument met omranding van cortenstaal

geplaatst op algemene nieuwe begraafplaats in Huizen

Natuurlijk en rustgevend. Een glazen plaquette met gezandstraald portret in combinatie met een omranding van cortenstaal voor Andries. 

Glazen plaquette met gezandstraald portret
Aan de achterzijde van de plaquette is door een van onze kunstenaars een portretfoto van Andries gezandstraald aangebracht in verschillende mattinten. Om een rustig beeld te creëren is ervoor gekozen de tekst, naam en data diep mat te zandstralen en niet in te kleuren. 

Omranding van cortenstaal
Om dit natuurlijke grafmonument is een omranding geplaatst van cortenstaal. Cortenstaal roest snel en egaal waarna het proces op natuurlijke wijze stopt. Hierdoor ontstaat er een natuurlijke bruin/oranje kleur. De omranding is geplaatst op een fundering van beton.

Opvulling van grijze natuurstenen brokken
De cortenstalen omranding is opgevuld met grijze brokken van natuursteen. Tussen deze brokken van natuursteen is een ruimte gemaakt voor groen en planten. De combinatie van glas, cortenstaal en natuursteen zorgt voor een rustig beeld.
Bosch Glaskunst heeft het grafmonument na de realisatie geplaatst op een eigen graf op algemene nieuwe begraafplaats in Huizen.

De mogelijkheden voor een bijzonder en persoonlijk grafmonument zijn nagenoeg eindeloos.

Ontdek hier de mogelijkheden van onze grafmonumenten & grafstenen...

Brochure aanvragen

Stel uw vraag aan Bosch Glaskunst, wij helpen u graag

We begrijpen dat het soms lastig kan zijn om online de juiste keuze te maken. U bent daarom te allen tijde welkom in onze showroom & atelier in Zoetermeer. Stel hieronder uw vraag. Wij informeren u snel, vakkundig en vrijblijvend.

Indien u niet gebeld wenst te worden, vul dan hierboven een 0 in

U kunt per aanvraag 3 bestanden toevoegen