Glazen grafmonument met natuursteen en rvs voor Josef

Begraafplaats Westduin, Den Haag

Strak en modern. Een glazen grafmonument gecombineerd met natuursteen en rvs voor Josef.

Kristal plus glas plat poly geslepen
De staande glazen plaquette is gemaakt van kristal plus glas. Dat is goed te zien bij de gezandstraalde en wit gebrandschilderde tekst. De witte letter is dan ook echt wit. De plaquette is rondom plat poly geslepen. De tekst is deels wit en deels blauw gebrandschilderd. Door meerdere kleuren toe te passen, kunnen er accenten aangebracht worden. Het is mogelijk om teksten meer naar voren te laten komen door de plaquette te matteren. Door deze juist transparant te houden, zijn naam, data en tekst subtiel zichtbaar.

Omranding zwart graniet gezoet
Het grafmonument is omrand met zwart graniet gezoet. Het zoeten van een natuurstenen omranding haalt de glans weg. Zoeten wordt gedaan nadat het graniet gepolijst is en daarna weer mat geschuurd. Op de zijkant van de voorste zwart granieten bint is een tekst diep gezandstraald. Aan de voorkant is ruimte gehouden voor het plaatsen van planten. De rest is opgevuld met lichtgrijze rivierkeien. 

Twee rvs vazen
In het hart van de staande glazen plaquette staan twee vazen van roestvast staal (rvs) gemonteerd op de granieten omranding. Door het gebruik van een kunststof binnenvaas zijn de vazen eenvoudig schoon te houden en is water verversen gemakkelijk. 
Bosch Glaskunst heeft het grafmonument na realisatie geplaatst op een eigen graf op de begraafplaats Westduin, Den Haag.

De mogelijkheden voor een bijzonder en persoonlijk grafmonument zijn nagenoeg eindeloos.

Mogelijkheden van grafmonumenten en grafstenen.

Inspiratie en voorbeelden

Stel uw vraag aan Bosch Glaskunst, wij helpen u graag

We begrijpen dat het soms lastig kan zijn om online de juiste keuze te maken. U bent daarom te allen tijde welkom in onze showroom & atelier in Zoetermeer. Stel hieronder uw vraag. Wij informeren u snel, vakkundig en vrijblijvend.

Indien u niet gebeld wenst te worden, vul dan hierboven een 0 in

U kunt per aanvraag 3 bestanden toevoegen