Glazen grafmonument met hartjes voor Jolanda

Geplaatst op algemene begraafplaats Numansdorp

Een liefdevol en natuurlijk grafmonument voor Jolanda met glazen hartjes, portretfoto en een zerk in de vorm van golvend water.

Gebogen plaquettes met glazen hartjes
De achterste plaquette is gemaakt van kristal plus glas en is licht gebogen. De tekst is eerst diep mat gezandstraald en vervolgens in kleur gebrandschilderd. De twee glazen harten zijn aan de achterzijde wit geëmailleerd en bevestigd door middel van roestvrij stalen (rvs) afstandhouders. Doordat de hartjes niet zijn gebogen, ontstaat er door schaduwwerking extra diepte. 

Plaquette met portretfoto
Een portretfoto is geprint aan de achterzijde van de voorste glazen naamplaat. Deze is eveneens gemaakt van kristal plus glas en licht gebogen. De naam en data zijn gezandstraald en wit gebrandschilderd. 

Zerk van gestold glas in vorm van golvend water
De golven in de glazen zerk ontstaan door het glas snel te laten afkoelen in de oven op een golvende structuur van zand. De zerk is geplaatst met rvs afstandhouders op de bijpassende wit geëmailleerde omranding. Het graf is opgevuld met deels schelpen en deels aarde. 

Bosch Glaskunst heeft het grafmonument na realisatie geplaatst op eigen graf bij algemene begraafplaats in Numansdorp.

De mogelijkheden voor een bijzonder en persoonlijk grafmonument zijn nagenoeg eindeloos.

Grafmonumenten en grafstenen.

Voorbeelden glazen grafmonumenten

Stel uw vraag aan Bosch Glaskunst, wij helpen u graag

We begrijpen dat het soms lastig kan zijn om online de juiste keuze te maken. U bent daarom te allen tijde welkom in onze showroom & atelier in Zoetermeer. Stel hieronder uw vraag. Wij informeren u snel, vakkundig en vrijblijvend.

Indien u niet gebeld wenst te worden, vul dan hierboven een 0 in

U kunt per aanvraag 3 bestanden toevoegen