Glazen grafmonument met fotoprint van zee voor Esther

Geplaatst op Begraafplaats Meerbloemhof in Zoetermeer

Natuurlijk en licht. Een rustgevend en persoonlijk grafmonument met zeezicht en glazen hartjes voor Esther.

Glazen plaquette met fotoprint
Op de achterste glazen plaquette is een foto met zeezicht geprint. Deze is door de partner van Esther gemaakt. De foto van een kalme zee biedt een moment van nadenken. Subtiel boven de foto is de persoonlijke tekst ‘Me alles’ diep gezandstraald. Door deze niet te brandschilderen is de tekst minder duidelijk aanwezig dan de naam en data van Esther.

Gebrokkelde glazen plaquette
Voor de plaquette met geprinte foto is een van kristal plus gebrokkelde plaquette geplaatst. De naam van Esther en de data zijn eer diep gestraald en wit gebrandschilderd. Rechts onderin deze plaquette is een windroos aangebracht. Deze is gemaakt door een combinatie van zwart brandschilderen en aangestraalde details.

Wit glazen omranding van kristal plus glas
Om het glazen grafmonument is een wit glazen omranding geplaatst van kristal plus glas. De onderzijde van de glazen banden zijn wit geëmailleerd. De emaillepoeder versmelten wij met het glas in de oven op een hoge temperatuur. In de omranding staan persoonlijke teksten gestraald en gebrandschilderd. Vooraan is een plantvak gemaakt in de vorm van de letter E van Esther.

Twee glazen hartjes
In het midden van dit glazen grafmonument zijn twee glazen hartjes geplaatst op afstandhouders van roestvast staal (rvs). In elk hartje staat een persoonlijke tekst voor Esther gestraald.

Lantaarn met oliereservoir
In het midden tussen het witte bergkristal is een graflantaarn van roestvast staal geplaatst. Deze lantaarn is door Bosch Glaskunst zelf ontwikkeld. Onder het witte bergkristal is een oliereservoir geplaatst. Dit reservoir zorgt langdurig voor een echt vlammetje in de lantaarn. De tank heeft een inhoud van 5 liter waarmee de vlam minimaal drie weken continu brandt. Met een nauwkeurige instelling van het lont in combinatie met gebruik van juiste lampenolie kan de vlam zelfs twee tot drie maanden branden.

Bosch Glaskunst heeft het grafmonument na realisatie geplaatst op een eigen graf op de Begraafplaats Meerbloemhof in Zoetermeer

De mogelijkheden voor een bijzonder en persoonlijk grafmonument zijn nagenoeg eindeloos.
Ontdek hier de mogelijkheden van grafmonumenten

Brochure aanvragen

Stel uw vraag aan Bosch Glaskunst, wij helpen u graag

We begrijpen dat het soms lastig kan zijn om online de juiste keuze te maken. U bent daarom te allen tijde welkom in onze showroom & atelier in Zoetermeer. Stel hieronder uw vraag. Wij informeren u snel, vakkundig en vrijblijvend.

Indien u niet gebeld wenst te worden, vul dan hierboven een 0 in

U kunt per aanvraag 3 bestanden toevoegen