Glazen grafmonument met fotoprint van schilderij

Geplaatst op begraafplaats R.K. Sint Petrus Banden, Den Haag

Rustgevend en spiritueel. Door het werken met natuurlijke materialen en fotoprint van schilderij en Boeddha is er een bijzonder grafmonument voor Bernadette tot stand gekomen. 

Plaquette met schilderij
Het grafmonument van Bernadette bestaat uit twee glazen plaquettes. De achterste plaquette is in een vrije vorm geslepen. Op de achterzijde is een foto van een kleurrijk schilderij geprint. Door lichtdoorlatende folie te gebruiken schijnt er subtiel licht doorheen. De plaquette is verlijmd in een sokkel van natuursteen, zwart graniet gezoet.

Staande naamplaquette 
De staande naamplaquette aan de voorkant is gemaakt van floatglas. De plaquette is met kleine ronde hoekjes rondom poli geslepen. De naam en datum zijn aan de achterzijde diep mat gestraald en oranje gebrandschilderd. De plaquette is tussen kleine rivierkeitjes geplaatst.

Boeddha op sokkel
Op de zwart granieten sokkel heeft de familie een Boeddha geplaatst.

Bosch Glaskunst heeft het grafmonument na de realisatie geplaatst op een eigen graf op de begraafplaats R.K. Sint Petrus Banden, Den Haag

De mogelijkheden voor een bijzonder en persoonlijk grafmonument zijn nagenoeg eindeloos.

Ontdek hier de mogelijkheden van onze grafmonumenten & grafstenen...

Brochure aanvragen

Stel uw vraag aan Bosch Glaskunst, wij helpen u graag

We begrijpen dat het soms lastig kan zijn om online de juiste keuze te maken. U bent daarom te allen tijde welkom in onze showroom & atelier in Zoetermeer. Stel hieronder uw vraag. Wij informeren u snel, vakkundig en vrijblijvend.

Indien u niet gebeld wenst te worden, vul dan hierboven een 0 in

U kunt per aanvraag 3 bestanden toevoegen