Glazen grafmonument met fotoprint van bloesem en kimono

Geplaatst op algemene begraafplaats Middelburg

Kleurrijk en natuurlijk. Door het verwerken van een print met bloesem van Japanse kersenboom, kraanvogels en een kimono op glas ontstaat er een persoonlijk monument voor Guky die op natuurlijke wijze op kan gaan in de groene omgeving. 

Plaquette met bloesem en kimono
Dit grafmonument voor Guky bestaat uit een staande glazen plaquette van floatglas. Aan de achterzijde is een kleurrijke foto geprint met bloesem van Japanse kersenboom en kraanvogels. Daartussen is een bijzondere kimono met dezelfde kraanvogels verwerkt en verwijst naar de passie die Guky had voor het Zijdemuseum. Door lichtdoorlatende folie te gebruiken schijnt er subtiel licht doorheen. De tekst 'Fly away' is aan de achterzijde diep gezandstraald en rood gebrandschilderd en verwijst eveneens naar de vliegende kraanvogels. De naam is eveneens diep gezandstraald en vervolgens zwart gebrandschilderd. De plaquette is geplaatst in een gleuf op een betonnen fundering gelijkvloers met de grond.

Grafmonument zonder omranding
Voor dit grafmonument is bewust gekozen voor een glazen gedenkteken zonder omranding, zodat de plaquette mooi kan opgaan in de natuurlijke en groene omgeving. Het gehele graf kan worden opgemaakt met bijpassende bloemen en planten die ook elk seizoen kunnen worden aangepast. 

Bosch Glaskunst heeft het grafmonument na realisatie geplaatst op een eigen graf op algemene begraafplaats Middelburg.

De mogelijkheden voor een bijzonder en persoonlijk grafmonument zijn nagenoeg eindeloos.

Ontdek hier de mogelijkheden van onze grafmonumenten & grafstenen...

Brochure aanvragen

Stel uw vraag aan Bosch Glaskunst, wij helpen u graag

We begrijpen dat het soms lastig kan zijn om online de juiste keuze te maken. U bent daarom te allen tijde welkom in onze showroom & atelier in Zoetermeer. Stel hieronder uw vraag. Wij informeren u snel, vakkundig en vrijblijvend.

Indien u niet gebeld wenst te worden, vul dan hierboven een 0 in

U kunt per aanvraag 3 bestanden toevoegen