Glazen grafmonument met fotoprint en rivierkeien voor Co

Geplaatst op Begraafplaats Schakelkerk in Oude Wetering

Rustgevend en persoonlijk. Een grafmonument met fotoprint van berg en dal, gecombineerd met natuurlijke materialen van glas, rivierkeien en heideplanten voor Co.

Staande glazen plaquette
De staande glazen plaquette is rondom plat poly geslepen. Plat poly geslepen wil zeggen een strakke geslepen rand rondom de glazen plaquette. De naam en data zijn in het transparante deel van de plaquette diep gezandstraald en wit gebrandschilderd. 

Fotoprint berglandschap
Op de glazen plaquette die gebruikt wordt als staande grafsteen is een foto geprint van de bergen met een mooi uitzicht over het dal, de bossen en de meren. De foto is op de achterzijde geprint in full colour. Onder de foto is een deel transparant gehouden waardoor de foto als het ware zweeft.

Omranding van dibond en rivierkeien
Het grafmonument bestaat uit een omranding van dibond en is gevuld met kleine rivierkeien afgewisseld met hier en daar een grotere kei. Aan de voorkant is ruimte gelaten voor het plaatsen van planten. Bij deze combinatie komen heideplanten goed tot hun recht.

Bosch Glaskunst heeft het grafmonument na realisatie geplaatst op een eigen graf op Begraafplaats Schakelkerk, Oude Wetering (gemeente Kaag en Braassem).

De mogelijkheden voor een bijzonder en persoonlijk grafmonument zijn nagenoeg eindeloos.

Ontdek hier de mogelijkheden van grafmonumenten

Brochure aanvragen

Stel uw vraag aan Bosch Glaskunst, wij helpen u graag

We begrijpen dat het soms lastig kan zijn om online de juiste keuze te maken. U bent daarom te allen tijde welkom in onze showroom & atelier in Zoetermeer. Stel hieronder uw vraag. Wij informeren u snel, vakkundig en vrijblijvend.

Indien u niet gebeld wenst te worden, vul dan hierboven een 0 in

U kunt per aanvraag 3 bestanden toevoegen