Glazen grafmonument met foto van Shetlandeilanden

Geplaatst op begraafplaats Sint Jans Schorre in Sas van Gent

Natuurlijk en persoonlijk. Een glazen grafmonument met een schitterende foto van Carlos die uitkijkt over een ruwe zee met rotsen bij de Shetlandeilanden.

Staande glazen plaquette van kristal plus glas
De staande plaquette is gemaakt van kristal plus glas. Naam en data zijn diep gezandstraald en daarna wit gebrandschilderd. Over de gehele glazen plaquette is een foto geprint waarop Carlos uitkijkt over een ruwe zee met rotsen bij de Shetlandeilanden, een favoriete vakantiebestemming met herinneren. Ter bescherming van de fotoprint is aan de achterzijde een lichtdoorlatende folie geplakt. 

Zwart glazen omranding
Om het grafmonument is een glazen omranding geplaatst die aan de onderzijde zwart geëmailleerd is. Na het emailleren is de tekst 'eens zijn we weer samen' diep gezandstraald en wit gebrandschilderd. Binnen deze zwart glazen omranding is het grafmonument opgevuld met wit bergkristal.

Bosch Glaskunst heeft het grafmonument na realisatie geplaatst op een eigen graf op Geplaatst op begraafplaats Sint Jans Schorre in Sas van Gent, gemeente Terneuzen

De mogelijkheden voor een bijzonder en persoonlijk grafmonument zijn nagenoeg eindeloos.

Ontdek hier de mogelijkheden van grafmonumenten

Brochure aanvragen

Stel uw vraag aan Bosch Glaskunst, wij helpen u graag

We begrijpen dat het soms lastig kan zijn om online de juiste keuze te maken. U bent daarom te allen tijde welkom in onze showroom & atelier in Zoetermeer. Stel hieronder uw vraag. Wij informeren u snel, vakkundig en vrijblijvend.

Indien u niet gebeld wenst te worden, vul dan hierboven een 0 in

U kunt per aanvraag 3 bestanden toevoegen