Glazen grafmonument met bloesem en rummikub steentjes


Begraafplaats H. Petrus in Roelofarendsveen

Kleurrijk en speels. Een glazen grafmonument voor Bep met een foto van bloesem en steentjes van haar favoriete spel Rummikub.

Glazen plaquette met foto van bloesem
De achterste staande plaquette is rondom plat poly, oftewel met een strakke gladde rand geslepen. Op de achterzijde van dit grafmonument is een kleurrijke foto geprint van bloesem overlopend in een blauwe lucht. 

Glazen naamplaat met rummikub steentjes
Rechtsboven in de hoek van de voorste glazen plaquette is een portretfoto in kleur geprint. Deze foto is voorzien van een lichtdoorlatende folie waardoor de foto een beetje wordt opgelicht bij licht en zonnig weer. De naam en datum zijn aan de achterzijde diep gezandstraald en wit gebrandschilderd. Ook de rummikub steentjes, het favoriete spel van Bep, zijn gebrandschilderd. Brandschilderen is een ambachtelijke techniek waarbij gemalen glaspoeders op hoge temperatuur in de oven versmelten met het glas.

Omranding van zwart graniet
Rondom het grafmonument is een omranding van zwart graniet gezoet geplaatst. Deze zwart granieten omranding is verlijmd op een fundering van beton. Het gedeelte rondom het algemene graf is opgevuld met wit bergkristal. Voorin is een gedeelte afgescheiden door middel van dibond waarin bloemen en planten kunnen worden geplaatst. 

Bosch Glaskunst heeft het grafmonument na realisatie geplaatst op een algemeen graf op de Begraafplaats H. Petrus Roelofarendsveen

De mogelijkheden voor een bijzonder en persoonlijk grafmonument zijn nagenoeg eindeloos.

Inspiratie en voorbeelden

Stel uw vraag aan Bosch Glaskunst, wij helpen u graag

We begrijpen dat het soms lastig kan zijn om online de juiste keuze te maken. U bent daarom te allen tijde welkom in onze showroom & atelier in Zoetermeer. Stel hieronder uw vraag. Wij informeren u snel, vakkundig en vrijblijvend.

Indien u niet gebeld wenst te worden, vul dan hierboven een 0 in

U kunt per aanvraag 3 bestanden toevoegen