Glazen grafmonument met foto en omranding van cortenstaal

Geplaatst op algemene begraafplaats Middelburg

Creatief en modern. Een grafmonument van glas en cortenstaal voor John met daarbij een foto van zijn favoriete landschap en subtiel een muzieksleutel verwerkt. 

Plaquette met foto
De achterste staande matglazen plaquette is gemaakt van floatglas met aan de achterzijde een foto geprint van een bijzondere plek voor John. De randen van de plaquette zijn rondom strak (poli) geslepen.

Naamplaquette met muzieksleutel
De voorste plaquette, eveneens van floatglas is voorzien van diep mat gestraalde tekst en data met een transparant contour. Vervolgens is dit wit gebrandschilderd. De muzieksleutel is daarentegen licht gestraald waardoor er een subtiel beeld ontstaat. Afhankelijk van de weersomstandigheden is de sleutel zichtbaar. 

Cortenstalen omranding met grove zwarte brokken
De omranding van het grafmonument is gemaakt van cortenstaal. De roestkleur ontstaat op natuurlijke wijze en past daarmee goed bij de overige materialen. De opvulling bestaat uit grove zwarte brokken. 

Bosch Glaskunst heeft het grafmonument na realisatie geplaatst op een eigen graf op algemene begraafplaats Middelburg.

De mogelijkheden voor een bijzonder en persoonlijk grafmonument zijn nagenoeg eindeloos.

Ontdek hier de mogelijkheden van onze grafmonumenten & grafstenen...

Brochure aanvragen

Stel uw vraag aan Bosch Glaskunst, wij helpen u graag

We begrijpen dat het soms lastig kan zijn om online de juiste keuze te maken. U bent daarom te allen tijde welkom in onze showroom & atelier in Zoetermeer. Stel hieronder uw vraag. Wij informeren u snel, vakkundig en vrijblijvend.

Indien u niet gebeld wenst te worden, vul dan hierboven een 0 in

U kunt per aanvraag 3 bestanden toevoegen