Glazen grafmonument met eigen schilderij

Geplaatst op Begraafplaats Meerbloemhof Zoetermeer

Creatief en uniek. Met een print van een zelf gemaakt kleurrijk schilderij is dit een persoonlijk en uniek grafmonument. 

Kristal plus glas voor heldere kleuren
Op de achterste plaquette is het schilderij geprint. Door het gebruik van kristal plus glas blijven de kleuren helder. Om het schilderij is een matte rand gezandstraald. Deze rand symboliseert de lijst van het schilderij. Op de voorste plaquette, eveneens van kristal plus glas, hebben we de naam en data eerst diep gezandstraald en daarna gebrandschilderd. 

Geëmailleerde wit glazen omranding
Om het grafmonument is een uit floatglas gemaakte omranding gemaakt en aan de onderzijde wit geëmailleerd. De glazen omranding is verlijmd op een op maat gemaakte fundering van beton. Beide staande plaquettes staan in een bad van wit bergkristal. Wit bergkristal is een half edelsteen en blijft langer mooi dan gewoon grind. Het grind voorkomt het opspatten van zand en aarde tegen de glasplaat aan.

De mogelijkheden voor een bijzonder en persoonlijk grafmonument zijn nagenoeg eindeloos.

Bosch Glaskunst heeft het grafmonument na realisatie geplaatst op een eigen graf op Begraafplaats Meerbloemhof in Zoetermeer.

De mogelijkheden voor een bijzonder en persoonlijk grafmonument zijn nagenoeg eindeloos.
Ontdek hier de mogelijkheden van grafmonumenten

Brochure aanvragen

Stel uw vraag aan Bosch Glaskunst, wij helpen u graag

We begrijpen dat het soms lastig kan zijn om online de juiste keuze te maken. U bent daarom te allen tijde welkom in onze showroom & atelier in Zoetermeer. Stel hieronder uw vraag. Wij informeren u snel, vakkundig en vrijblijvend.

Indien u niet gebeld wenst te worden, vul dan hierboven een 0 in

U kunt per aanvraag 3 bestanden toevoegen