Glazen grafmonument met een roos voor Jeanne

Geplaatst op Begraafplaats Meerbloemhof Zoetermeer

Fleurig, lief en transparant. Een mooi glazen grafmonument met een liefdevolle roos voor Jeanne. 

Bijzondere schaduwwerking
Op de achterste plaquette van dibond is een foto van een roos geprint. Door de foto niet op de achterzijde van de glazen plaquette te printen maar op de dibond plaat, ontstaat er een bijzondere schaduwwerking tussen het glas en de geprinte roos.

Zwevende glazen zerk
Boven de geprinte roos is een glazen plaquette als zerk geplaatst. De naam en de tekst ‘denk aan mij terug in de stralende zon, hoe ik was toen ik alles nog kon’ zijn aan de achterzijde van de glazen zerk diep gezandstraald en gebrandschilderd.

Ruimte voor plantenbak
De begraafplaats in Zoetermeer hanteert een rechthoekige maat voor een algemeen graf. Het ontwerp van de glazen zerk is vierkant, waardoor er naast het grafmonument nog ruimte ontstaat voor een op maat gemaakte plantenbak. Hier kunnen kleurrijke bloemen en planten in geplaatst worden. 

Naastgelegen monument van Alida
Naast het grafmonument van Jeanne is een glazen grafmonument van Alida geplaatst. Dit glazen grafmonument is ook ontworpen en vervaardigd door Bosch Glaskunst. Een groot verschil tussen de monumenten is dat de roos op de achterplaat is geprint en het eikenblad op de achterzijde van de glazen plaquette is geprint. De achterplaat bij Alida is in een rode kleur gecoat.

Bosch Glaskunst heeft het grafmonument na realisatie geplaatst op een algemeen graf op de Begraafplaats Meerbloemhof in Zoetermeer

De mogelijkheden voor een bijzonder en persoonlijk grafmonument zijn nagenoeg eindeloos.
Ontdek hier de mogelijkheden van grafmonumenten

Brochure aanvragen

Stel uw vraag aan Bosch Glaskunst, wij helpen u graag

We begrijpen dat het soms lastig kan zijn om online de juiste keuze te maken. U bent daarom te allen tijde welkom in onze showroom & atelier in Zoetermeer. Stel hieronder uw vraag. Wij informeren u snel, vakkundig en vrijblijvend.

Indien u niet gebeld wenst te worden, vul dan hierboven een 0 in

U kunt per aanvraag 3 bestanden toevoegen