Glazen grafmonument met bloem en rvs omranding

Geplaatst op R.K. begraafplaats St. Barbara in Utrecht

Kleurrijk en modern. Een prachtige en opvallende fotoprint van een gele bloem voor An.

Glazen plaquette met bloemprint
De achterste staande glazen plaquette is gemaakt van floatglas. De foto van de felgekleurde bloem is aan de achterzijde geprint. Door een beschermende lichtdoorlatende laag blijft de afbeelding helder. De naam, data en tekst op de staande naamplaquette, eveneens van floatglas, is diep mat gestraald en vervolgens wit gebrandschilderd. De randen van beide plaquettes zijn rondom strak (poli) geslepen. 

Omranding van roestvast staal
Een omranding van roestvast staal (rvs) geeft dit grafmonument in combinatie met de glazen plaquettes een moderne uitstraling. Net als de opvulling van het gedenkteken, bijvoorbeeld wit bergkristal of aarde, is ook de omranding aan te passen in stijl en kleur. Cortenstaal roest op natuurlijke wijze en glas is in bijna alle kleuren verkrijgbaar. Kiest men voor aarde, dan is de beplanting aan te passen aan de seizoenen. Zo biedt het monument elke keer een andere beleving. 

Bosch Glaskunst heeft het grafmonument na realisatie geplaatst op eigen graf op de R.K. begraafplaats St. Barbara.

De mogelijkheden voor een bijzonder en persoonlijk grafmonument zijn nagenoeg eindeloos.

Ontdek hier de mogelijkheden van grafmonumenten en grafstenen.

Voorbeelden glas en rvs

Stel uw vraag aan Bosch Glaskunst, wij helpen u graag

We begrijpen dat het soms lastig kan zijn om online de juiste keuze te maken. U bent daarom te allen tijde welkom in onze showroom & atelier in Zoetermeer. Stel hieronder uw vraag. Wij informeren u snel, vakkundig en vrijblijvend.

Indien u niet gebeld wenst te worden, vul dan hierboven een 0 in

U kunt per aanvraag 3 bestanden toevoegen