Glazen grafmonument met blauwe omranding voor Hans

Geplaatst op Algemene Begraafplaats Rhoon

Persoonlijk gedenkteken in blauw met fotoprint van zee en strand met bijpassende blauwe omranding voor Hans.

Twee glazen plaquettes met strand en zee
Op de achterzijde van de achterste plaquette is een foto geprint van het strand en de zee. De voorste plaquette is iets kleiner gehouden. Op de achterzijde is een portretfoto van hans geprint. Zijn naam is in eigen handschift gezandstraald en blauw gebrandschilderd. Ook de tekst is eerst diep gezandstraald en vervolgens wit gebrandschilderd.

Blauw glazen omranding
Voor dit grafmonument is gekozen voor een blauwe omranding, mooi in combinatie met de opvulling van witte schelpen, de foto met zee en strand en wit en blauwe tekst. De tekst vier het leven is aan de onderzijde eerst diep gezandstraald en daarna wit gebrandschilderd. Op de hoek is een lantaarn van roestvast staal met onder de schelpen een oliereservoir geplaatst. Het oliereservoir zorgt ervoor dat er maandenlang een echte vlam brand in het windlicht.

Bosch Glaskunst heeft het grafmonument na realisatie geplaatst op een eigen graf op de Algemene Begraafplaats Rhoon

De mogelijkheden voor een bijzonder en persoonlijk grafmonument zijn nagenoeg eindeloos.

Inspiratie en voorbeelden

Stel uw vraag aan Bosch Glaskunst, wij helpen u graag

We begrijpen dat het soms lastig kan zijn om online de juiste keuze te maken. U bent daarom te allen tijde welkom in onze showroom & atelier in Zoetermeer. Stel hieronder uw vraag. Wij informeren u snel, vakkundig en vrijblijvend.

Indien u niet gebeld wenst te worden, vul dan hierboven een 0 in

U kunt per aanvraag 3 bestanden toevoegen