Glazen grafmonument in hart vorm voor Quinten

Geplaatst op de algemene begraafplaats in Goes

Lief, kleurrijk en vrolijk. Een glazen kindergrafmonument in de vorm van een hart met Quintens favoriete knuffel Olli het olifantje.

Glazen hart met foto in de zon
De staande plaquette van dit grafmonument is gemaakt in een hartvorm. De randen zijn grof gebrokkeld in tegenstelling tot de pilaar waar het glazen hart uit komt. De pilaar is aan de zijkanten strak geslepen. De naam is een met de hand geschreven tekst; subtiel detail met een hartje op de i in plaats van een punt. Door eigen handschrift in te scannen, kunnen wij de eigen handgeschreven teksten diep zandstralen en brandschilderen in diverse kleuren. De overige tekst en de dunne lijn van het hart is ook diep gezandstraald en wit gebrandschilderd. Zijn foto is aan de achterzijde in zwart-wit op het glas geprint en heeft een luchtdoorlatende beschermfolie. Om de portretfoto is een zon gestraald en door een van onze kunstenaars in detail gebrandschilderd.

Favoriete knuffel Olli het olifantje
Op het voorste gedeelte van het grafmonument is op een sokkel van natuursteen het olifantje Ollie geplaatst. De natuurstenen sokkel is opgevuld met Azul edelsplit.

Gezoete mat zwarte natuurstenen omranding
Om het grafmonument is een omranding van zwart graniet gezoet geplaatst. Gezoet graniet heeft een matte uitstraling. De staande glazen plaquette is geplaatst in het vak met Azul edelsplit. Het middelste vak is op de foto nog leeg gehouden, zodat nabestaanden er zelf opvulling en kleur aan kunnen geven.

Bosch Glaskunst heeft het grafmonument na realisatie geplaatst op een eigen kindergraf  op de Algemene Begraafplaats Goes

De mogelijkheden voor een bijzonder en persoonlijk grafmonument zijn nagenoeg eindeloos.

Ontdek hier de mogelijkheden van grafmonumenten en grafstenen.

Voorbeelden van grafmonumenten en grafstenen

Stel uw vraag aan Bosch Glaskunst, wij helpen u graag

We begrijpen dat het soms lastig kan zijn om online de juiste keuze te maken. U bent daarom te allen tijde welkom in onze showroom & atelier in Zoetermeer. Stel hieronder uw vraag. Wij informeren u snel, vakkundig en vrijblijvend.

Indien u niet gebeld wenst te worden, vul dan hierboven een 0 in

U kunt per aanvraag 3 bestanden toevoegen