Glazen grafmonument in hartvorm en graffiti portret van Jauke

Geplaatst op begraafplaats en crematorium Rosmalen


Glazen grafmonument in hartvorm met graffiti portret Creatief en speels. Een glazen grafmonument in hartvorm voor Jauke met zijn portret en naam in graffiti stijl gecombineerd met een zeilboot van glas, zijn favoriete hobby.

Hart van mat glas met graffiti naam en portret
Dit grafmonument bestaat uit een hart van mat glas, 19 mm dik. Aan de achterzijde is de portrettekening van Jauke, zijn naam en leeftijd in graffiti stijl aangebracht in de kleuren blauw, rood en zwart. De rand van het hart is rondom strak (poli) geslepen en is geplaatst op een betonnen fundering.

Zeilboot van glas
Jaukes hobby is uitgebeeld in de vorm van een zeilboot, uitgevoerd in mat glas en gebrandschilderd in dezelfde blauwe kleur als gebruikt in de graffiti naam en -tekening. De zeilboot 'dobbert' op een mat glazen plaat als zijnde het water. 

Omranding van glas met rivierkeien
Het grafmonument is omrand door glazen panelen van transparant glas. Het graf is opgevuld met rivierkeien waartussen ruimte is voor planten en accessoires zoals een graflantaarn en Boeddhabeeld.

Bosch Glaskunst heeft het grafmonument voor Jauke na realisatie geplaatst op een eigen graf op begraafplaats en crematorium Rosmalen.

De mogelijkheden voor een bijzonder en persoonlijk grafmonument zijn nagenoeg eindeloos.

Voorbeelden en inspiratie

Stel uw vraag aan Bosch Glaskunst, wij helpen u graag

We begrijpen dat het soms lastig kan zijn om online de juiste keuze te maken. U bent daarom te allen tijde welkom in onze showroom & atelier in Zoetermeer. Stel hieronder uw vraag. Wij informeren u snel, vakkundig en vrijblijvend.

Indien u niet gebeld wenst te worden, vul dan hierboven een 0 in

U kunt per aanvraag 3 bestanden toevoegen